کیک شیفون مناسب برای خامه کشی#کیک_شیفون#کیک#cake#cooking#youtube#bamazze#chiffon#taste#yumi

Bamazze food
Bamazze food
کیک شیفون به روش Bamazze اگه یه پایه واسه خامه کشی میخوای، کیک شیفون بهترین انتخابهمواد لازم: آرد قنادی: 120گرم ...
کیک شیفون به روش Bamazze
اگه یه پایه واسه خامه کشی میخوای، کیک شیفون بهترین انتخابه

مواد لازم:
آرد قنادی: 120گرم
شکر: 120گرم
آب: 40گرم
روغن مایع: 30گرم
بکینگ پودر: 1ق چ
وانیل: 1/2 ق چ

طرز تهیه:
1-زرده و سفیده را از هم جدا کنید و سفیده را تا کفی بشه هم بزنید
2-شکر را در سه مرحله به سفیده اضافه کنید، وانیل را هم اضافه کنید، هم بزنید تا رد پره همزن روی سفیده به جا بمونه
3-زرده ها را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید نه بیشتر
4-آرد را سه بار الک کرده و در سه مرحله به مایع اضافه کنید
5-مایع را به صورت دورانی و در یک جهت و خیلی آرام هم بزنید تا پف آن از بین نرود
6-وقتی نصف آرد را اضافه کردید، آب و روغن را اضافه و مخلوط کنید و بعد مابقی آرد را اضافه کنید
7-مایع آماده شده را در قالب بریزید، کف قالب کاغذ روغنی بزارید ولی قالب را اصلا چرب نکنید چون پف کیک را از بین میبرد
8-قالب را در فر از قبل گرم شده ب مدت 4 دقیقه با دمای 180 قرار بدهید(برای توستر 20 درجه کمتر در نظر بگیرید)
9-بعد از اینکه قالب را از فر بیرون آوردید صبر. کنید تا کیک سرد شود و بعد از قالب جدا کنید و تمام!

آدرس چنل:
bamazze

#کیک
#شیفون
#کیک_شیفون
#کیک_اسفنجی
#کیک_پایه
#کیک_پایه_تولد
#اسفنجی
#کیک_خانگی
#کیک_خامه_کشی

#cake
#chiffon_cake
#youtube
#bamazze
#yumi
#taste
#cooking
#dessert
#sweets

همه توضیحات ...