طرز فرم دادن خامه قنادی با تمام نکات مهم و کاربردی - how to make whipped cream

آشپزی با عذرا Cook with ozra
آشپزی با عذرا Cook with ozra
آشپزی با عذرا ...
آشپزی با عذرا#whippedcream #خامه_فرم_دادن#باتر کریم
اگر مایلید ساخت انواع گلهای شکری، گلهای کرم کره ای، گلهای گام پیست ، گلهای خمیر لوبیا سفید را آموزش ببینید  من همراه باشید
طرز فرم دادن خامه قنادی
خامه باید از حالت یخ زدگی نداشته باشد. یک مقدار حالت روان داشته باشد، که بتوان آنرا با همزن هم زد . خامه قبل از اینکه همزده شود ،مقداری براق است. در حین هم زدن براقی خود را از دست داده و مقداری کدر میشود. حدود 2 - 3 دقیقه ،خامه را با دور آهسته همزن هم زده، بعد مقداری خامه صاف میشود. این به دلیل ذرات یخ داخل خامه است.ابتدا باید با دور آهسته هم زد . وقتی خامه مقداری گرفت ، با دور زیاد هم بزنید.ظرفی که خامه را در آن هم میزنید ،استیل یا شیشه ای باشد ،بهتر است.در ظرفهای یکبار مصرف و پلاستیکی خوب نیست.
وقتی خامه ،به این غلظت رسید ،میتوانید به آن اسانس اضافه کنید.رنگ را هم در این مرحله میتوانید اضافه کنید،اما بهتر اینست که ،رنگ را در آخر اضافه کنید. چون ممکن است بخواهید از چند رنگ استفاده کنید.
مراقب باشید ،خامه را اگر زیاد هم بزنید ،ممکن است تبدیل به کره شود.
خامه کم کم دارد پف کرده و فرم میگیرد . با این خامه میتوانید :فیلینگ کیک/کاور کیک
همچنین کارهای تزیینی روی کیک ،از جمله کار با ماسوره و قیف ، و ساخت گلهای تزیینی ،برای روی کیک ،را انجام دهید. همانطور که میبینید،یک خامه سفت،فرم گرفته و خوب داریم
در آخر 2-3 دقیقه صبر کنید،اگر خامه شل نشد ،عالیع.اما اگر کمی شل شد نیاز به هم زدن بیشتر دارد
How to make pastry cream
The cream should not be frozen. It has a certain amount of fluidity, which can be mixed with a mixer. The cream is a little shiny before it is stirred. It loses its luster while stirring and becomes a bit dull. Stir the cream for about 2-3 minutes with a slow mixer, then smooth some cream. This is due to the ice particles in the cream. First you have to stir slowly. When the cream gets a little, stir frequently. The container in which you mix the cream, be it steel or glass, is better. It is not good in disposable plastic containers.
When the cream reaches this concentration, you can add the essential oil to it. You can also add the color at this stage, but it is better to add the color at the end. Because you may want to use several colors.
Be careful, if you stir the cream too much, it may turn into butter.
The cream is slowly puffing and taking shape. With this cream you can: Filling cake / cover cake
Also do decorative work on the cake, including working with tubes and funnels, and making decorative flowers for the cake. As you can see, we have a firm, well-formed cream
Wait for 2-3 minutes at the end, if the cream does not loosen, great. But if it loosens a little, it needs to be stirred more.

همه توضیحات ...