دسر راحت و خوشمزه بدون تخم مرغ و خامه
سلام به روی ماهتون🌸
روز مادر رو به همه مادران و بانوان تبریک میگم و به امید روزی که همه بانوان در شادی و آرامش باشیم.
دسر بی نظیر امروز خیلی راحت و خیلی خوشگله ،
بریم با هم درستش کنیم.
روکر اناری
مواد لازم:
🧡بیسکوییت پتی بور: ۱۵ عدد،نصف بسته
💛پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
❤ژله آلوئه ورا: ا بسته
❤آب: ۱ونیم لیوان
🧡انار دون شده: حدود نصف لیوان ،مقداری داخل قالب و بقیه رو مخلوط مواد میکنیم
🧡بستنی وانیلی: ۱ لیوان فرانسوی دمای محیط تا آب شده باشه
💜شیر لیوان: ۲ لیوان
🧡شکر: نصف لیوان
❤نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
❤خلال پسته: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
🧡وانیل: نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
اول ژله آلوئه ورا رو با ۱ و نیم لیوان آب مخلوط میکنیم بعد روی بخار کتری میزاریم تا شفاف بشه.
قالب رو چرب میکنیم ،بعدکمی از ژله شفاف شده رو ته قالب میریزیم و در یخچال قرار میدیم تا کمی ببنده.
حالا مثل فیلم نوک قاشق انار دون شده و خلال پسته رو روی ژله قالب میریزیم و دوباره از ژله آلوئه ورا روش میریزیم و در یخچال قرار میدیم و برای مرحله سوم همه ژله شفاف شده رو روش میریزیم و میزاریم یخچال تا ببنده.
حالا مواد روکر رو آماده میکنیم،شیر ،شکر،نشاسته ذرت،پودر ژلاتین،رو بیرون حرارت تو ظرف مخلوط میکنیم و هم میزنیم یکدست که شد روی حرارت قرار میدیم و مدام هم میزنیم تا حالت فرنی بشه ،این مرحله از رو حرارت بر میداریم ،کمی که از دما افتاد وانیل رو اضافه و هم میزنیم بعد بستنی ،دونه های انار،بیسکوییت پتی بور خرد شده،و خلال پسته رو اضافه و مخلوط میکنیم .
زیاد هم نزنید هم که کامل مخلوط شد کافیه.
حالا مواد آناده رو روی ژله که کامل بسته میریزیم و سطحش رو صاف و در یخچال قرار میدیم.
بعد از اینکه کامل بست داخل ظرف سرو بر میگردونیم اول اطرافشو آزاد کنید خیلی راحت بر میگرده داخل ظرف سرو .
خلاصه که حتما امتحانش کن ،امیدوارم دوستش داشته باشی و نوش جان.❤️👌👌
روز مادر رو به همه مادران و بانوان تبریک میگم و به امید روزی که همه بانوان در شادی و آرامش باشیم.
دسر بی نظیر امروز خیلی راحت و خیلی خوشگله ،
بریم با هم درستش کنیم.
روکر اناری
مواد لازم:
🧡بیسکوییت پتی بور: ۱۵ عدد،نصف بسته
💛پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
❤ژله آلوئه ورا: ا بسته
❤آب: ۱ونیم لیوان
🧡انار دون شده: حدود نصف لیوان ،مقداری داخل قالب و بقیه رو مخلوط مواد میکنیم
🧡بستنی وانیلی: ۱ لیوان فرانسوی دمای محیط تا آب شده باشه
💜شیر لیوان: ۲ لیوان
🧡شکر: نصف لیوان
❤نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
❤خلال پسته: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
🧡وانیل: نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
اول ژله آلوئه ورا رو با ۱ و نیم لیوان آب مخلوط میکنیم بعد روی بخار کتری میزاریم تا شفاف بشه.
قالب رو چرب میکنیم ،بعدکمی از ژله شفاف شده رو ته قالب میریزیم و در یخچال قرار میدیم تا کمی ببنده.
حالا مثل فیلم نوک قاشق انار دون شده و خلال پسته رو روی ژله قالب میریزیم و دوباره از ژله آلوئه ورا روش میریزیم و در یخچال قرار میدیم و برای مرحله سوم همه ژله شفاف شده رو روش میریزیم و میزاریم یخچال تا ببنده.
حالا مواد روکر رو آماده میکنیم،شیر ،شکر،نشاسته ذرت،پودر ژلاتین،رو بیرون حرارت تو ظرف مخلوط میکنیم و هم میزنیم یکدست که شد روی حرارت قرار میدیم و مدام هم میزنیم تا حالت فرنی بشه ،این مرحله از رو حرارت بر میداریم ،کمی که از دما افتاد وانیل رو اضافه و هم میزنیم بعد بستنی ،دونه های انار،بیسکوییت پتی بور خرد شده،و خلال پسته رو اضافه و مخلوط میکنیم .
زیاد هم نزنید هم که کامل مخلوط شد کافیه.
حالا مواد آناده رو روی ژله که کامل بسته میریزیم و سطحش رو صاف و در یخچال قرار میدیم.
بعد از اینکه کامل بست داخل ظرف سرو بر میگردونیم اول اطرافشو آزاد کنید خیلی راحت بر میگرده داخل ظرف سرو .
خلاصه که حتما امتحانش کن ،امیدوارم دوستش داشته باشی و نوش جان.❤️👌👌
همه توضیحات ...