آموزش کیک لایه ای توت فرنگی یا فریزی یه .... (Fraisier - Strawberry layer cake)

2,807 بازدید
بیشتر
Good Mood Tasty
Good Mood Tasty
سلام به روی ماهتوناینکه چرا رسپی روتو سایت نذاشتم ، تو کپشن اینستگرام توضیح دادم اینم لینکش دوست داشتین برید بخونید☺️ ...
سلام به روی ماهتون
اینکه چرا رسپی روتو سایت نذاشتم ، تو کپشن اینستگرام توضیح دادم اینم لینکش دوست داشتین برید بخونید☺️

https://instagram.com/good_mood_tasty...

🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓

یادتون باشه اصل این کیک با توت‌فرنگی خرد شده  برای فیلینگ استفاده میشه. ولی من یه نوع متفاوتشو گذاشتم بنابراین میتونین فقط از توت فرنگی استفاده کنین.

🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓

برای کیک ژنواز :

تخم مرغ با چنگال همزده شده....... ١٠٠ گرم
شکر ................. ۶٠ گرم
آرد همه کاره .......... ۵٠ گرم
نشاسته ذرت .......... ١٢ گرم
عصاره وانیل .............. ١ ق چ
----------------------------------
برای شربت :
شکر ............. ١٠٠ گرم
آب ................ ١٠٠ گرم
----------------------------------
برای کرم مووس لیین:

وانیلا یا وانیلا پیست ............. ١ ق چ
شیر پر چرب .............. ٢۵٠ گرم
تخم مرغ کامل ................ ۵٠ گرم
شکر .................. ۶۵ گرم
نشاسته ذرت ................... ٢۵ گرم
کره هم دمای محیط..............یک ١٠٠ گرم و یک ٢۵ گرم که جمعن میشه ١٢۵ گرم
نمک ........... ١/٢ ق چ
----------------------------------
برای سس توت فرنگی:

توت فرنگی ................ ١۴٠ گرم
نشاسته ذرت ................... ٨ گرم
آب یا آبلیمو ............... ٨ گرم
شکر ................... ۶٠ گرم
----------------------------------
برای خمیر بادام:

پودر بادام .................. ١٠٠ گرم
پودر قند.................. ١٠٠ گرم
شربت بار( از همونی استفاده کنین که برای مرطوب کردن کیک درست کردید.) ................ به مقدار لازم

************************
* برای درست کردن شربت بار، آب و شکر رو روی حرارت کم بذارید و اجازه بدین به جوش بیاد و شکر حل بشه یکم که جوشید خاموش کنید تا به دمای محیط برسه.
---------------------------------
١)میتونید برای سس توت فرنگی به جای آب از آبلیموی تازه استفاده کنین .

٢) این کیک از پایه ترین کیک های اسفنجیه و میتونین برای کیک تولد و خامه کشی ازش استفاده کنین بسیار راحت و کاربردیه.

٣) اگر پودر بادومتون دونه درشت داره میتونین پودر قند و پودربادوم رو توی غذاساز بریزیدو چند پالس بزنید تا آرد بشه ولی مراقب باشین تیغه ها گرم نشه و به روغن نیوفته.

۴) از مقدار ١٢۵ گرم کل کره ای که دارید، ٢۵ گرمش رو به کرم گرم اضافه کنید و مابقی رو طبق فیلم وقتی کرم خنک شد بهش اضافه کنید. توجه داشته باشین که کره هم دمای محیط باشه و شل یا آب شده نباشه. (منظور از دمای محیط ١٨-٢٢ درجه سیلیسیوس)

۵) فر از یک ربع قبل روی ١٧۶ درجه سیلیسیوس یا ٣۵٠ درجه فارنهایت گرم بشه.

۶) مدت زمانی که کیک داخل فر هست بر اساس فر شماست، به رنگ کیک من توی فیلم در بیاد و اگه سیخ چوبی وسط کیک کردید تمیز بیرون بیاد. برای فر من ١۶ دقیقه زمان برد.

٧) میتونین به جای خمیر بادوم از ژله ی توت فرنگی استفاده کنین و قبل از اینکه کیک رو از رینگ در بیارید ژله رو بریزید وقتی خودشو گرفت اونوقت رینگ رو جدا کنین.

٨) میتونین به جای سس توت فرنگی فقط از توت فرنگی نصف شده استفاده کنین.

««««««««««««««««««««««««««««««««««
پی نوشت: این رسپی رایگان در اختیار شما قرار میگیره برای مصرف شخصی یا فروش محصول و لطفن از فروش« رسپی» به هر شکلی خودداری فرمایید و رضایت قلبی من را در نظر بگیرید. سپاس از درک شما❤️💕

همه توضیحات ...