ترشی لیته سه سوته | liteh pickle recipe fast and yummy

2,100 بازدید
بیشتر
maaryam Jaberi
maaryam Jaberi
نکات ترشی لیته : احتیاج داریم به هویج دو یا سه تابادمجان ۴ تاسیر ۶ حبهسبزی شامل : (جعفری ، گشنیز، ریحان ،شوید) ...
نکات ترشی لیته : احتیاج داریم به
هویج دو یا سه تا
بادمجان ۴ تا
سیر ۶ حبه
سبزی شامل : (جعفری ، گشنیز، ریحان ،شوید)
مقدار مساوی
ادویه: نمک ۱ ق چ، زردچوبه ۱ ق چ پر،گلپر تازه پودر شده نصف ق چ
سیاهدانه ۱ ق غ
فلفل سبز ۵،۶ تا
فلفل دلمه ای ۱ عدد من قرمز زدم خوشرنگ تره.
آب نارنج یک لیوان
سرکه نصف لیوان

سبزیجات رو بشورید و پوست بگیرید بذارید حتما یه گوشه خشک بشه( به نظرتون چرا اینکارو میکنیم؟)

سبزی هارو هم شسته و بذارید آبش بره بعد داخل خردکن بریزید.

بادمجان هارو نصف کرده و ده دقیقه با یک لیوان سرکه ،یک ق چ سرخالی نمک، یک لیوان اب بپزید ( چرا با آب خالی نپختم به نظرتون؟)
اگه کبابی هم خواستید میشه کرد فرقی نداره تازه خوشمزه ترم میشه.
وقتی پخت ابکش کنید.

حالا همه سبزیجات رو بریزید تو خردکن و خوب بزنید البته ممتد نزنید با مکث باشه.
در اخر هم ادویه ها، سرکه ، اب نارنج و سیاهدونه رو بریزید و بریزید تو یه شیشه خشک و تمیز دو سه روزه امادست.😻🤌
پیجم

همه توضیحات ...