املت اسپانیایی یا تورتیا اسپانیولا به روش اصیل، محبوبترین خوراک ملی اسپانیا

36,927 بازدید
بیشتر
Yummy Gastronomy
Yummy Gastronomy
هم خوراک اصلی، هم کنارغذا، و هم یک مزه و پیش غذای محبوب ملت اسپانیا. مهیار روش اصیل این خوراک لذیذ را با همه سادگی شکوه مندش که ...
هم خوراک اصلی، هم کنارغذا، و هم یک مزه و پیش غذای محبوب ملت اسپانیا. مهیار روش اصیل این خوراک لذیذ را با همه سادگی شکوه مندش که فقط با سیب زمینی و تخم مرغ و پیاز و روغن زیتون تهیه می شود، به روش اصیل باستانی آن، تقدیم می نماید.
مثل همیشه تمام جزییات و نکات مهم برای اطمینان از گرفتن بهترین نتیجه توسط کم تجربه ترین افراد در آشپزخانه، به زبان ساده در این ویدیو توضیح داده می شود.

مواد مورد نیاز برای مزه یا پیش غذای 4 نفر (یا خوراک اصلی برای 2 نفر)
سیب زمینی 500 گرم
تخم مرغ تازه درشت 5 عدد
پیاز سفید 125 گرم
روغن زیتون فرابکر درجه یک 125 میلی لیتر (نصف پیمانه / کاپ اندازه گیری)
نمک 1/2 قاشق مرباخوری

لینک به ویدیوی نچسب کردن تابه استیل
آموزش روش حرفه ای نچسب کردن ظروف پخت ...

لینک به ویدیوی املت گوجه فرنگی
املت گوجه‌فرنگی استادپز به روش غیر قه...

همه توضیحات ...