کیک ناپلئونی Napelon cake
مواد لازم:
1- puff pastry خمیر هزارلا
https://shorturl.at/pFS38
2- Heavy whipped cream خامه قنادی
https://shorturl.at/giKU1
3- icing sugar پودر قند
https://shorturl.at/joSXZ
4- coffee پودر نسکافه
https://shorturl.at/tyMP9
*
دمای فر ۳۶۵ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه
*
به ازای هر ۴۵۰ گرم خامه ۱و ۱/۴ پیمانه پودر قند و ۲ قاشق چای خوردی نسکافه که بسته به سلیقه خودتون می تونین مقدار پودر قند و نسکافه را افزایش یا کاهش دهید
*
نوش جونتون
فقط اینکه توی کامنت ها بگین دوست دارین ویدیو بعدی ما چی باشه 😍
1- puff pastry خمیر هزارلا
https://shorturl.at/pFS38
2- Heavy whipped cream خامه قنادی
https://shorturl.at/giKU1
3- icing sugar پودر قند
https://shorturl.at/joSXZ
4- coffee پودر نسکافه
https://shorturl.at/tyMP9
*
دمای فر ۳۶۵ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه
*
به ازای هر ۴۵۰ گرم خامه ۱و ۱/۴ پیمانه پودر قند و ۲ قاشق چای خوردی نسکافه که بسته به سلیقه خودتون می تونین مقدار پودر قند و نسکافه را افزایش یا کاهش دهید
*
نوش جونتون
فقط اینکه توی کامنت ها بگین دوست دارین ویدیو بعدی ما چی باشه 😍
همه توضیحات ...