طرز تهیه مارمالاد سیب برای فیلینگ شیرینی نوروزی و صبحانه

Ashpazi ba fatemeh
Ashpazi ba fatemeh
222 بار بازدید - 3 سال پیش - سلام سلام بریم برای آموزش
سلام سلام بریم برای آموزش مارمالاد خوشمزه سیب که یه طعم عالی به شیرینیها میده .آموزش شیرینیهای نوروزی هم طلبتون عزیزان برای درست کردن این مارمالاد احتیاج داریم به: سیب سفید پوست گرفته و خرد شده : ۴۰۰گرم شکر : ۳۰۰تا ۳۵۰ گرم (برحسب شیرینی سیبها) آب : یک چهارم لیوان جوهر لیمو :یک چهارم قاشق چای خوری پودر ژلاتین : یک دوم قاشق چای خوری چوب دارچین :یک عدد هل :یک دانه زعفران دم کرده غلیظ: حداکثر یک قاشق غذاخوری (برای خوشرنگ شدن مارمالاد) سیب‌های سفید رو پوست کنده و خرد میکنیم به همراه شکر و آب در قابلمه میریزیم،روی حرارت ملایم قرار میدیم و مدام سیبها رو زیرو رو میکنیم تا شکر حل بشه. قبل از حل شدن شکر نباید مواد بجوشه،پس حرارت ملایم باشه و دائم هم بزنین وقتی شکر حل شد ،درب قابلمه رو گذاشته و اجازه میدیم با حرارت ملایم سیبها کامل بپزن ،که وقتی با قاشق فشرده کردیم له بشن. مواظب سر رفتن هم باشید وقتی سیبها پختن، حرارت رو خاموش کرده با گوشتکوب برقی سیبها رو پوره میکنیم . ژلاتین و گلاب رو با هم در یک لیوان ترکیب کرده و کنار میزاریم دوباره قابلمه رو روی حرارت ملایم میزاریم ،جوهرلیمو ،دارچین و هل رو اضافه کرده ،حدود ۱۵_۲۰ دقیقه بجوشه تا لعاب بندازه،مدام باید هم بزنین تا ته نگیره بعد از این مدت ،ترکیب گلاب و پودر ژلاتین و در صورت تمایل مقداری زعفران دم کرده رو افزوده ۵ دقیقه دیگه هم روی حرارت بمونه .به هم زدن ادامه بدین تا به غلظت فیلم برسه.بعد خاموش کنین و کنار بزارین تا سرد بشه و بعد در ظرف در بسته داخل یخچال قرار بدین ،به مدت سه ماه قابل نگه داری ست .برای فیلینگ شیرینی حداقل نیم ساعت قبل،در دمای محیط بمونه . امیدوارم درست کنین و لذت ببرین ممنون میشم لایک،کامنت و سابسکرایب کنین راستی برای صبحانه هم خیلی خوش طعم این مارمالاد #مارمالاد #مرباسیب #فیلینگ Tropical House Music | SEA by Alex-Productions |    / @alexproductionsnocopyright   Music promoted by www.chosic.com/free-music/all/ Creative Commons CC BY 3.0 creativecommons.org/licenses/by/3.0/
3 سال پیش در تاریخ 1400/12/02 منتشر شده است.
222 بـار بازدید شده
... بیشتر