مربای خونگی رو همه دوست دارن اونم این میوه خوش عطر و طعم / مربای به و به برای دمنوش

Maman Banoo
Maman Banoo
سلام خدمت همراه‌های خوبم ، امیدوارم حالتون خوب باشه . پاییز و زمستون که میشه ، به ، یکی از میوه های پر از خاصیت هست که مرباش ...
سلام خدمت همراه‌های خوبم ، امیدوارم حالتون خوب باشه .
پاییز و زمستون که میشه ، به ، یکی از میوه های پر از خاصیت هست که مرباش هم بی نظیره  و با درست کردن مربای به بک صبحانه لذیذ میتونیم داشته باشیم ، پخت مربای به شش ساعت زمان میبره .
طرز تهیه مرربای به :
ابتدا پودر هل رو داخل یک سوم لیوان آب بریزید و کنار بگذارید تا عرق هل داشته باشید .  
سپس به‌ها رو خوب بشویید و به صورت خلالی در اندازه‌های مساوی خرد کنید ( همین ابتدا یک مقدار از هسته ها رو داخل نصف لیوان بخیسانید تا آب ژله‌ای شود و اواسط پخت این ژله به مربا اضافه میشود  )، به‌های خرد شده رو داخل قابلمه بریزید و با ده لیوان آب اجازه بدید جوش بیاد ، بعد شکر رو اضافه کنید  و سپس بعد از دو ساعت ژله‌ هسته رو از صافی رد کنید و به مربا اضافه کنید ، یک ساعت بعد از ریختن ژله دو قاشق غذاخوری آبلیمو تازه و عرق هل رو از صافی رد کرده و اضافه کنید ، و در آخر که دو دقیقه مانده خاموش کنید دو قاشق گلاب به مربا اضافه کنید .
نوش جان
مواد لازم جهت تهیه مربای به :
به یک کیلوگرم
شکر هشتصد گرم
پودر هل یک قاشق مرباخوری
ژله هسته به
گلاب دو قاشق غذاخوری
آبلیمو تازه دو قاشق غذاخوری
#مربا
#مربا_به
#آشپزی

همه توضیحات ...