بوقلمون تنوری ناردونی
بوقلمون تنوری
برای مواد شکم پرش از محصولات نوبر سبز استفاده کردم که به راحتی میتونید از هایپر مارکت ها
و فروشگاه های زنجیره ای ساسر کشور تهیه کنید ...
همچنین در خارج از ایران فروشگاه هایی که مواد غذایی ایرانی و افغانستانی دارند هم محصولات
نوبر سبز موجود هست.
بهترین روشی هم که بشه بوی زهم بوقلمون و به طور کلی ماکیان رو گرفت روش برایم هست.
به این صورت که تو یه ظرف بزرگ محلول آب و نمک ( 7 درصد) و کمی سرکه درست میکنیم
و بوقلمون درسته رو میذاریم داخل این محلول به صورت غوطه ور برای 4 الی 5 ساعت تا هم موقع
پخت خشک نشه و هم بوی زهم گرفته بشه.
خصوصا برای بوقلمون تنوری این روش خیلی مناسبه.
مواد تهیه بوقلمون تنوری :
بوقلمون ۷ کیلویی
کره ۱۵۰ گرم
سیر ۳ حبه
رزماری یک شاخه
آویشن ۱ قاشق چایخوری
نمک فلفل سیاه به میزان لازم
زست لیمو یک قاشق چایخوری . .
برای مواد شکم پر:
سبزی قلیه
مغز گردو
نمک فلفل سیاه
دانه انار
#بوقلمون #بوقلمون_تنوری #انار #ناردون #شکموها #مرغ #غذای_خوشمزه #غذای_ مجلسی
برای مواد شکم پرش از محصولات نوبر سبز استفاده کردم که به راحتی میتونید از هایپر مارکت ها
و فروشگاه های زنجیره ای ساسر کشور تهیه کنید ...
همچنین در خارج از ایران فروشگاه هایی که مواد غذایی ایرانی و افغانستانی دارند هم محصولات
نوبر سبز موجود هست.
بهترین روشی هم که بشه بوی زهم بوقلمون و به طور کلی ماکیان رو گرفت روش برایم هست.
به این صورت که تو یه ظرف بزرگ محلول آب و نمک ( 7 درصد) و کمی سرکه درست میکنیم
و بوقلمون درسته رو میذاریم داخل این محلول به صورت غوطه ور برای 4 الی 5 ساعت تا هم موقع
پخت خشک نشه و هم بوی زهم گرفته بشه.
خصوصا برای بوقلمون تنوری این روش خیلی مناسبه.
مواد تهیه بوقلمون تنوری :
بوقلمون ۷ کیلویی
کره ۱۵۰ گرم
سیر ۳ حبه
رزماری یک شاخه
آویشن ۱ قاشق چایخوری
نمک فلفل سیاه به میزان لازم
زست لیمو یک قاشق چایخوری . .
برای مواد شکم پر:
سبزی قلیه
مغز گردو
نمک فلفل سیاه
دانه انار
#بوقلمون #بوقلمون_تنوری #انار #ناردون #شکموها #مرغ #غذای_خوشمزه #غذای_ مجلسی
همه توضیحات ...