بوقلمون تنوری ناردونی

Nobar Sabz Agro Industrial Co
Nobar Sabz Agro Industrial Co
بوقلمون تنوریبرای مواد شکم پرش از محصولات نوبر سبز استفاده کردم که به راحتی میتونید از هایپر مارکت هاو فروشگاه های ز ...
بوقلمون تنوری

برای مواد شکم پرش از محصولات نوبر سبز استفاده کردم که به راحتی میتونید از هایپر مارکت ها
و فروشگاه های زنجیره ای ساسر کشور تهیه کنید ...
همچنین در خارج از ایران فروشگاه هایی که مواد غذایی ایرانی و افغانستانی دارند هم محصولات
نوبر سبز موجود هست.

بهترین روشی هم که بشه بوی زهم بوقلمون و به طور کلی ماکیان رو گرفت روش برایم هست.
به این صورت که تو یه ظرف بزرگ محلول آب و نمک ( 7 درصد) و کمی سرکه درست میکنیم
و بوقلمون درسته رو میذاریم داخل این محلول به صورت غوطه ور برای 4 الی 5 ساعت تا هم موقع
پخت خشک نشه و هم بوی زهم گرفته بشه.
خصوصا برای بوقلمون تنوری این روش خیلی مناسبه.

مواد تهیه بوقلمون تنوری :
بوقلمون ۷ کیلویی

کره ۱۵۰ گرم

سیر ۳ حبه

رزماری یک شاخه

آویشن ۱ قاشق چایخوری

نمک فلفل سیاه به میزان لازم

زست لیمو یک قاشق چایخوری . .

برای مواد شکم پر:
سبزی قلیه

مغز گردو

نمک فلفل سیاه

دانه انار
#بوقلمون #بوقلمون_تنوری #انار #ناردون #شکموها #مرغ #غذای_خوشمزه #غذای_ مجلسی

همه توضیحات ...