آموزش شیرینی دادلی به روش قنادی و آموزش انواع تزئین این شیرینی
شیرینی دادلی یه شیرینی فوقولاده شیک و خوشمزه که فصل و زمان خاصی نداره و به زبان ترکی دادلی یعنی خوشمزه واقعا هم خیلی خاص و خوشمزست منو که میشناسید بیخودی از چیزی تعریف نمیکنم و آموزش نمیدم مگر اینکه درجه یک👌 و خاص باشه پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کن پس سیوش کن که تو اولین فرصت امتحانش کنی و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایتم کن🙏
⛔⛔ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند⛔⛔
🍴موادلازم🍴
روغن قنادی شماره ۴۴: ۷۵ گرم
روغن صاف یا روغن شماره ۵۰ : ۶۵ گرم
زرده تخم مرغ: یک عدد
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
اسانس به دلخواه :چند قطره
پودرقند یا پودرشکر: ۶۵ گرم
آرد سفید: ۲۵۰ گرم
❌❌❌ این آموزش کارگاهی هستش برای میزان کارگاهی برحسب نیاز در مقادیر بالا ضرب کنید ⭕⭕⭕
❌❌نکات مهم❌❌
⭕خیلی از دوستان از خمیر مشهدی برای دادلی استفاده میکنن ولی با یه خمیر متفاوت و عالی من بهتون آموزش دادم طعمش بینظیره حتما امتحانش کن⭕
⭕روغن ۴۴ جایگزین نداره اگر کره بزنید تمام شیرینیهاتون توی فر روغن پس میده پس لطفا جایگزین نکنید⭕
⭕#خمیر_شیرینی رو میتونید یه روز قبل بگیرید و روز بعد پخت کنید و یا اینکه چند روز قبل شیرینی رو بپزید و دیزاینش رو بعد انجام بدید⭕
⭕ماندگاری شیرینی خیلی بالاست فقط بایستی در جای خشک و خنک در ظرف درب دار یا سلفون کشیده باشه ⭕
⭕دوستانی که فر ندارند با فر دستی میتونن این شیرینی رو پخت کنن و حتما با ترازو اندازه بگیرید ⭕
⭕اگر درستش کردی خوشحالم میشم نظرت رو برام کامنت کنی⭕
❌⭕❌دوستانی که کپی میکنن فقط لطفا منبع رو ذکر کنید ممنونم🙏⭕❌⭕
❌❌بازم سوالی داشتین زیر همین پست کامنت کنید حتما جواب میدم که هم زودتر به پاسخ برسید هم اینکه سوال شما شاید سوال دوستان هم باشه🙏🌹 ❌❌
⛔⛔ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند⛔⛔
🍴موادلازم🍴
روغن قنادی شماره ۴۴: ۷۵ گرم
روغن صاف یا روغن شماره ۵۰ : ۶۵ گرم
زرده تخم مرغ: یک عدد
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
اسانس به دلخواه :چند قطره
پودرقند یا پودرشکر: ۶۵ گرم
آرد سفید: ۲۵۰ گرم
❌❌❌ این آموزش کارگاهی هستش برای میزان کارگاهی برحسب نیاز در مقادیر بالا ضرب کنید ⭕⭕⭕
❌❌نکات مهم❌❌
⭕خیلی از دوستان از خمیر مشهدی برای دادلی استفاده میکنن ولی با یه خمیر متفاوت و عالی من بهتون آموزش دادم طعمش بینظیره حتما امتحانش کن⭕
⭕روغن ۴۴ جایگزین نداره اگر کره بزنید تمام شیرینیهاتون توی فر روغن پس میده پس لطفا جایگزین نکنید⭕
⭕#خمیر_شیرینی رو میتونید یه روز قبل بگیرید و روز بعد پخت کنید و یا اینکه چند روز قبل شیرینی رو بپزید و دیزاینش رو بعد انجام بدید⭕
⭕ماندگاری شیرینی خیلی بالاست فقط بایستی در جای خشک و خنک در ظرف درب دار یا سلفون کشیده باشه ⭕
⭕دوستانی که فر ندارند با فر دستی میتونن این شیرینی رو پخت کنن و حتما با ترازو اندازه بگیرید ⭕
⭕اگر درستش کردی خوشحالم میشم نظرت رو برام کامنت کنی⭕
❌⭕❌دوستانی که کپی میکنن فقط لطفا منبع رو ذکر کنید ممنونم🙏⭕❌⭕
❌❌بازم سوالی داشتین زیر همین پست کامنت کنید حتما جواب میدم که هم زودتر به پاسخ برسید هم اینکه سوال شما شاید سوال دوستان هم باشه🙏🌹 ❌❌
همه توضیحات ...