کیک مدرسه اقتصادی و راحت و خوشمزه 🥧🧁🥯#shorts

Cuisine BBjan
Cuisine BBjan
بافت نرمی داره و طرز تهیه راحتش حتما پیشنهاد میکنیم تو خونه درست کنید و همراه با یه چای تو بعدازظهر پاییزی لذتشو ببرید😍 ...
بافت نرمی داره و طرز تهیه راحتش حتما پیشنهاد میکنیم تو خونه درست کنید و همراه با یه چای تو بعدازظهر پاییزی لذتشو ببرید😍

مواد لازم👇

تخم مرغ: ۳عدد
شکر: ۱۵۰گرم(سه چهارم لیوان)
ماست: ۳ق.غ
بکینگ پودر: ۲ق.چ
عسل: ۲ق.غ
گلاب: یک چهارم لیوان
پودر هل:نصف ق.چ(اسانس هل یا عرق هل ۱۰قطره)
آرد: ۲۷۰گرم(۲لیوان سرپر)
روغن: ۱لیوان

تخم مرغو با شکر حدود ده دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا وقتی که رنگش روشن بشه و حجمش دوبرابر بشه.
ماست رو با بکینگ پودر مخلوط میکنیم و میذاریم کنار تا بکینگ پودر عمل کنه و حجم ماست زیاد بشه و پفکی بشه.
حالا روغن مایع رو همراه گلاب و عسل به مایمون اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم.
اسانس هل و ماست رو اضافه میکنیم و بعد از اینکه مخلوط کردیم آردو رو مایمون الک میکنیم و با کمک لیسک موادو باهم مخلوط میکنیم.
وقتی مایمون کاملا یکدست شد داخل قیف میریزیم تا راحت تر توی کپسولامونو پر کنیم.
داخل قالب مافین کپسول میذاریم و با مایه کیکمون داخلشونو با کمک قیف یا با قاشق پر میکنیم طوریکه نیم سانت از سر کپسولا خالی بمونه در آخرم روشو کنجد میریزیم.
دستگاهمونو رو حالت کانوکشن میذاریم و با دمای ۱۹۰ درجه از یکربع قبل گرم میکنیم.
قالبو داخلش میذاریم و بعد از بیست دقیقه کیکای خوشمزمون آماده میشن😍

این کیک یزدی خوش بافت و خوشمزه رو درست کنید و از خوردنش همراه یه چای تازه دم لذت ببرید😋
#dessert  #cake #pasta #delicious #lezzet  #sandwich#  #cooking

همه توضیحات ...