بهترین پودینگ شکلاتی موز | پودینگ شکلاتی موز با فندق | طرز تهیه پودینگ شکلاتی
ویدیو آموزشی امروز : بهترین پودینگ شکلاتی موز | پودینگ شکلاتی موز با فندق | طرز تهیه پودینگ شکلاتی
مواد لازم
2 عدد موز
شیر 500 میلی لیتر
شکر 35 گرم
عصاره وانیل ½ قاشق چایخوری
1 عدد زرده تخم مرغ
آرد همه منظوره: 15 گرم
آرد ذرت: 10 گرم
خامه تازه: 125 میلی لیتر
شکلات تلخ: 110 گرم
فندق: 50 گرم
دستور تهیه :
موزها را له کنید.
شیر، شکر، عصاره وانیل، زرده تخم مرغ، آرد همه منظوره، آرد ذرت و موز له شده را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و سپس خامه تازه را اضافه کنید.
مخلوط را در تابه بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید. به هم زدن ادامه دهید تا غلیظ شود سپس شکلات تلخ را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا
شکلات کاملا ذوب شود. بگذارید 2 دقیقه بجوشد سپس فندق را اضافه کنید.
دسر را در ظرفهای سرو بریزید و آنها را در یخچال نگهداری کنید تا سفت شوند
لذت ببرید 😉
یادتون نره پیج رو سابسکرایب کنید تا بتونید آموزش های خوشمزه بعدی رو هم ببینید
@delanzhcake4455
#پودینگ
#chocolatepudding
#chocolatepuddingrecipe
#easydessertstomake
The best banana chocolate pudding | banana chocolate pudding with hazelnuts | easy cup dessert
This banana chocolate pudding is so easy and simple to make. This is a great choice as daily refreshing dessert, as well as any occasion you have.
Ingredients:
2 bananas
Milk 500 ml
Sugar 35 gr
Vanilla extract ½ tsp
1 egg yolk
All-purpose flour: 15 gr
Corn flour: 10 gr
Fresh cream: 125 ml
Dark chocolate: 110 gr
Hazelnuts: 50 gr
Method
Mash the bananas.
In a bowl mix milk, sugar, vanilla extract, egg yolk, all-purpose flour, corn flour and mashed bananas until combined, then add fresh cream
Pour the mixture into a pan and put on the medium flame. Keep Stirring until thickened then add dark chocolate and keep Stirring until chocolate completely melts. Bring it to boil for 2 minutes then add hazelnuts.
Pour the dessert into serving dishes and keep them in the fridge until set
Enjoy it 😉
مواد لازم
2 عدد موز
شیر 500 میلی لیتر
شکر 35 گرم
عصاره وانیل ½ قاشق چایخوری
1 عدد زرده تخم مرغ
آرد همه منظوره: 15 گرم
آرد ذرت: 10 گرم
خامه تازه: 125 میلی لیتر
شکلات تلخ: 110 گرم
فندق: 50 گرم
دستور تهیه :
موزها را له کنید.
شیر، شکر، عصاره وانیل، زرده تخم مرغ، آرد همه منظوره، آرد ذرت و موز له شده را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و سپس خامه تازه را اضافه کنید.
مخلوط را در تابه بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید. به هم زدن ادامه دهید تا غلیظ شود سپس شکلات تلخ را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا
شکلات کاملا ذوب شود. بگذارید 2 دقیقه بجوشد سپس فندق را اضافه کنید.
دسر را در ظرفهای سرو بریزید و آنها را در یخچال نگهداری کنید تا سفت شوند
لذت ببرید 😉
یادتون نره پیج رو سابسکرایب کنید تا بتونید آموزش های خوشمزه بعدی رو هم ببینید
@delanzhcake4455
#پودینگ
#chocolatepudding
#chocolatepuddingrecipe
#easydessertstomake
The best banana chocolate pudding | banana chocolate pudding with hazelnuts | easy cup dessert
This banana chocolate pudding is so easy and simple to make. This is a great choice as daily refreshing dessert, as well as any occasion you have.
Ingredients:
2 bananas
Milk 500 ml
Sugar 35 gr
Vanilla extract ½ tsp
1 egg yolk
All-purpose flour: 15 gr
Corn flour: 10 gr
Fresh cream: 125 ml
Dark chocolate: 110 gr
Hazelnuts: 50 gr
Method
Mash the bananas.
In a bowl mix milk, sugar, vanilla extract, egg yolk, all-purpose flour, corn flour and mashed bananas until combined, then add fresh cream
Pour the mixture into a pan and put on the medium flame. Keep Stirring until thickened then add dark chocolate and keep Stirring until chocolate completely melts. Bring it to boil for 2 minutes then add hazelnuts.
Pour the dessert into serving dishes and keep them in the fridge until set
Enjoy it 😉
همه توضیحات ...