طرز تهیه سوپ جو
👨🍳آموزش سوپ جو🍲
🔸من در سوپ جو از مرغ و ذرت و سیب زمینی و خیلی چیزها استفاده نمیکنم🖐
در پختن سوپ چند نکته وجود دارد که باید رعایت شود، اولین نکته اینکه نباید سوپ شما خیلی غلیظ و سفت باشد
🔸غلیظ بودن سوپ دلیل حرفه ای بودن و باکیفیت بودن آن نیست، دوم اینکه در پخت سوپ از به کار بردن تعداد بالای مواد و سبزیجات بپرهیزید مثلا در سوپ جو طبق خیلی از آموزشها که میبینم در صفحات و سایتها از مرغ و ذرت و کرفس و سیب زمینی یا حتی رب گوجه استفاده شده...🖐
☝️ تمام نکات بالا سلیقه هستند و میتوانید طبق سلیقه خود سوپ درست کنید اما متوجه تفاوت آش و سوپ هم باشید. کاری نکنید سوپ شما تبدیل به آش شود. آش به تنهایی یک غذا محسوب میشود که از شاخه سوپها باید جدا باشد.
🔸سوپ باید رقیق و جا افتاده باشد. امیدوارم این سبک سوپ جو را دوست داشته باشید. مطئنم که اگر درست کنید لذت خواهید برد.👌❤️❤️
در ضمن حتما جو را بعد از جوشاندن در سرکه دو سه بار با آب گرم آبکشی کنید تا تمام سرکه شسته شود چون باقی ماندن سرکه لابهلای جو باعث بریده شدن شیر میشود و سوپ ظاهر زیبایی نخواهد داشت.
For more videos subscribe to our channel: https://bit.ly/YT_AshpazTV
Visit our website: https://ashpaz.tv
Follow us on Instagram: Instagram: ashpaz.tv
Join our Telegram channel: http://t.me/ashpaztvcom
#PersianFood
#AshpaziIrani
#PersianCooking
🔸من در سوپ جو از مرغ و ذرت و سیب زمینی و خیلی چیزها استفاده نمیکنم🖐
در پختن سوپ چند نکته وجود دارد که باید رعایت شود، اولین نکته اینکه نباید سوپ شما خیلی غلیظ و سفت باشد
🔸غلیظ بودن سوپ دلیل حرفه ای بودن و باکیفیت بودن آن نیست، دوم اینکه در پخت سوپ از به کار بردن تعداد بالای مواد و سبزیجات بپرهیزید مثلا در سوپ جو طبق خیلی از آموزشها که میبینم در صفحات و سایتها از مرغ و ذرت و کرفس و سیب زمینی یا حتی رب گوجه استفاده شده...🖐
☝️ تمام نکات بالا سلیقه هستند و میتوانید طبق سلیقه خود سوپ درست کنید اما متوجه تفاوت آش و سوپ هم باشید. کاری نکنید سوپ شما تبدیل به آش شود. آش به تنهایی یک غذا محسوب میشود که از شاخه سوپها باید جدا باشد.
🔸سوپ باید رقیق و جا افتاده باشد. امیدوارم این سبک سوپ جو را دوست داشته باشید. مطئنم که اگر درست کنید لذت خواهید برد.👌❤️❤️
در ضمن حتما جو را بعد از جوشاندن در سرکه دو سه بار با آب گرم آبکشی کنید تا تمام سرکه شسته شود چون باقی ماندن سرکه لابهلای جو باعث بریده شدن شیر میشود و سوپ ظاهر زیبایی نخواهد داشت.
For more videos subscribe to our channel: https://bit.ly/YT_AshpazTV
Visit our website: https://ashpaz.tv
Follow us on Instagram: Instagram: ashpaz.tv
Join our Telegram channel: http://t.me/ashpaztvcom
#PersianFood
#AshpaziIrani
#PersianCooking
همه توضیحات ...