دایجستیو خیلی راحت تو خونه بیسکوییت درست کنید بدون مواد افزودنی

Sara Mohammadi
Sara Mohammadi
51 بار بازدید - 10 ماه پیش - مواد لازم آرد سبوسدار و
مواد لازم
آرد سبوسدار و آرد سفید گندم  جمعا ۲۳۲
کره یا مارگارین همدمای محیط ۱۲۵ گرم
شکر دانه ریز ۷۵ گرم  .
بیکینگ‌پودر ۴ گرم یا یک قاشق چایخوری
نمک یک پینچ
شیر  ۴۵ گرم یا تقریبا ۳ قاشق غذاخوری‌

۱- ابتدا کره و شکر را باهم مخلوط کرده در حدی هم بزنید که بافت آن سبک و پوک و کرم رنگ شود
۲-بکینگ پودر ، نمک و ارد را روی آن الک می کنیم سپس هم می زنیم تا مثل خورده های نان شود
۳- شیر را اضافه می کنیم مواد نباید آبکی شود و با نوک انگشت مواد را باهم مخلوط می کنیم ( گرمای دست بهش منتقل نشود و به روغن نیفتد
۴ - خمیر را داخل سلفون میپیچیم و به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر یا یخچال قرار می دهیم
۵ - بین دو کاغذ روغنی خمیر را به قطر ۰.۵ سانتی متر باز می کنیم . کاتر می زنیم ( اگر مهر داشتیم مهر می زنیم) اطراف آن را توسط خلال دندان سوراخ می کنیم
۶- ۲۰ دقیقه داخل فریز می گذاریم
۷- در سینی فر با فاصله می چینیم و اجازه می دهیم بپزد .

دمای فر :
برقی ۱۶۰ درجه سلنتیگراد
گازی ۱۷۵ درجه سانتیگراد
توستر ۱۵۰ درجه سانتیگراد

مدت پخت ۱۷ تا ۲۰ دقیقه اما بستگی به تنظیمات فرهای متفاوت داره.تا زمانی که رویه بیسکوئیت ها طلایی بشه!
10 ماه پیش در تاریخ 1402/06/03 منتشر شده است.
51 بـار بازدید شده
... بیشتر