84 آموزش شیرینی نون خامه ای نان خامه ای نان خامه ای از الف تا ی نکات مهم آشپزی ایرانی آشپزی حرفه ای
کانال آشپزی با نیلوفر تقدیم می کند، قصد من از تهیه این ویدئوها آموزش و به اشتراک گذاری دانسته های خود با شما خوبان است
با مشترک شدن در کانال آشپزی با نیلوفر می توانید هر هفته ویدئوهای جدید را بیننده باشید
در کانال آشپزی با نیلوفر شما با پخت انواع نانها ، شیرینی ها و غذاهای ایرانی و بین المللی آشنا شده و آموزش تک نک آنها را به صورت رایگان خواهید داشت . در مسیر عمر آموختم زندگی سفری کوتاه ست باید دانش و مهر را برای همدیگر به یادگار بگذاریم و من در این دنیای مجازی قصد دارم بهترین تجربیات خود را در زمینه پخت و پز به شما خوبان هدیه کنم به امید روزهای شاد و سفره های رنگین برای همه کودکان جهان ، تنها آرزوی قلبی من ... بیا تا مهر باشیم و مهر پروری را سر لوحه زندگی خود قرار دهیم . در صورت تمایل ویدئو ها را لایک و اشتراک گذاری نمایید چرا که با این عمل خود ، شما هم سفره رنگین را به دیگر انسانها هدیه خواهید کرد ... نیلوفر
======================================================
نان خامه ای دستور شماره 2
14 عدد نان خامه ای البته بستگی به سایز دارد
آب سرد 100 میلی لیتر
کره بدون نمک 60 گرم
نمک یک نیشگون
آرد سفید شیرینی 50 گرم
نشاسته ذرت 10 گرم
شکر 1 قاشق چایخوری یا عسل 1 قاشق غذاخوری
وانیل پودری 1/4 کمی بیشتر
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری کمی بیشتر
تخم مرغ 180 گرم یا 3 عدد اما تمام سه عدد نباید استفاده شود
هر تخم مرغ با پوست 60 گرم وزن دارد
درجه فر 260 برای 5 دقیقه
175 برای 25 دقیقه
المقادیر
14 الكريمات بالطبع تعتمد على الحجم
100 مل ماء بارد
زبدة بدون ملح 60 جم
ملح قليل
دقيق أبيض معجنات حلوة 50 جم
نشا الذرة 10 جم
السكر 1 ملعقة كبيرة أو عسل 1 ملعقة كبيرة
مسحوق الفانيليا 1/4 أكثر قليلاً
مسحوق الخبز 1/2 ملعقة صغيرة أكثر من ذلك بقليل
يجب عدم استخدام بيضة 180 جم أو 3 قطع ولكن يجب استخدام الثلاثة
كل بيضة تزن 60 غراما من الجلد
درجة الفرن 260 لمدة 5 دقائق
175 لمدة 25 دقيقة
#نون_خامه_ای
#شیرینی_خامه_ای
#نان_خامه_ای
#قنادی
#شیرینی
#آشپزی_ایرانی
#آشپزی_حرفه_ای
#آشپزی_آسان
با مشترک شدن در کانال آشپزی با نیلوفر می توانید هر هفته ویدئوهای جدید را بیننده باشید
در کانال آشپزی با نیلوفر شما با پخت انواع نانها ، شیرینی ها و غذاهای ایرانی و بین المللی آشنا شده و آموزش تک نک آنها را به صورت رایگان خواهید داشت . در مسیر عمر آموختم زندگی سفری کوتاه ست باید دانش و مهر را برای همدیگر به یادگار بگذاریم و من در این دنیای مجازی قصد دارم بهترین تجربیات خود را در زمینه پخت و پز به شما خوبان هدیه کنم به امید روزهای شاد و سفره های رنگین برای همه کودکان جهان ، تنها آرزوی قلبی من ... بیا تا مهر باشیم و مهر پروری را سر لوحه زندگی خود قرار دهیم . در صورت تمایل ویدئو ها را لایک و اشتراک گذاری نمایید چرا که با این عمل خود ، شما هم سفره رنگین را به دیگر انسانها هدیه خواهید کرد ... نیلوفر
======================================================
نان خامه ای دستور شماره 2
14 عدد نان خامه ای البته بستگی به سایز دارد
آب سرد 100 میلی لیتر
کره بدون نمک 60 گرم
نمک یک نیشگون
آرد سفید شیرینی 50 گرم
نشاسته ذرت 10 گرم
شکر 1 قاشق چایخوری یا عسل 1 قاشق غذاخوری
وانیل پودری 1/4 کمی بیشتر
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری کمی بیشتر
تخم مرغ 180 گرم یا 3 عدد اما تمام سه عدد نباید استفاده شود
هر تخم مرغ با پوست 60 گرم وزن دارد
درجه فر 260 برای 5 دقیقه
175 برای 25 دقیقه
المقادیر
14 الكريمات بالطبع تعتمد على الحجم
100 مل ماء بارد
زبدة بدون ملح 60 جم
ملح قليل
دقيق أبيض معجنات حلوة 50 جم
نشا الذرة 10 جم
السكر 1 ملعقة كبيرة أو عسل 1 ملعقة كبيرة
مسحوق الفانيليا 1/4 أكثر قليلاً
مسحوق الخبز 1/2 ملعقة صغيرة أكثر من ذلك بقليل
يجب عدم استخدام بيضة 180 جم أو 3 قطع ولكن يجب استخدام الثلاثة
كل بيضة تزن 60 غراما من الجلد
درجة الفرن 260 لمدة 5 دقائق
175 لمدة 25 دقيقة
#نون_خامه_ای
#شیرینی_خامه_ای
#نان_خامه_ای
#قنادی
#شیرینی
#آشپزی_ایرانی
#آشپزی_حرفه_ای
#آشپزی_آسان
همه توضیحات ...