تاثیر نمک در خمیر پیتزا | پیتزا زن شو #4 | شف عبدی

Chef Abdi
Chef Abdi
به پارت چهارم از مجموعه ویدیو های پیتزا زن شو خوش آمدین😍اگر از قسمت اول این مجموعه ویدیو هارو ندیدین حتما از طریق لینک ...
به پارت چهارم از مجموعه ویدیو های پیتزا زن شو خوش آمدین😍

اگر از قسمت اول این مجموعه ویدیو هارو ندیدین حتما از طریق لینک زیر برید وارد پلی لیست پیتزا زن شو بشین و از قسمت اول این مجموعه ویدیو هارو نگاه کنید
اگر علاقه مند هستین به پیتزا و دوست دارین به صورت تخصصی و حرفه ای پیتزا و خمیر پیتزا رو یاد بگیرید
حتما از قسمت اول نگاه کنید 😍❤️

لینک پلی لیست مجموعه ویدیو های پیتزا زن شو

پیتزا زن شو | شف عبدی

_________________________________________________

لینک قسمت اول پیتزا زن شو

آموزش تخصصی پیتزا برای اولین بار در ی...
_________________________________________________

خب دوستان توی این ویدیو قراره راجب نمک بهتون آموزش بدم .شما به عنوان یک پیتزا زن یا کسی که با خمیر پیتزا  کار می کنه باید بدونید تمامی اجزای تشکیل دهنده ی خمیر چه فرایندی رو در خمیر ایجاد می کنه و باید بتونید بر اساس شرایط جغرافیایی و اب و هوایی و سلیقه ی هر منطقه رسپی دلخواه خودتون رو تولید کنید ❤️✌️

_________________________________________________

#پیتزا_زن_شو #پیتزا#خمیر_پیتزا #تاثیر_نمک_در_خمیر
#پیتزا_ایتالیایی #آموزش_پیتزا #آموزش_خمیر_پیتزا #طرزتهیه_خمیر_پیتزا#طرزتهیه_پیتزا#پیتزا_آمریکایی #پیتزا_ناپولی#پیتزا_ناپولیتن#خمیر_ناپولی

همه توضیحات ...