ترشی پالپ لیمو / 123پز
آماده سازی
مواد اولیه:
لیمو ترش (تفاله) : 1 پیمانه
سیاه دانه : به مقدار لازم
نمک ، فلفل قرمز ، زردچوبه : به مقدار لازم
سرکه سفید : به مقدار لازم
طرز تهیه:
زمانی که فصل گرفتن آب لیمو هست،وقتی آب لیمو گرفتید باید بیست و چهار ساعت بمونه،تو این زمان مقداری تفاله(سلف،پالپ)روی آبلیمو جمع میشه،این تفاله ها رو جمع کنید و هسته های اون رو جدا کنید.
بعد به آن،نمک فلفل قرمز ، زردچوبه و سیاه دانه را اضافه کنید و مخلوط کنید.
سرکه سفید را اضافه کنید به اندازهای که پنجاه درصد نسبت به حالت اولیه رقیق تر شود و بعد در شیشه بریزید.
بعد از سه الی چهار روز ترشی آماده هست
123پز
.📌
__________________________
Instagram: Instagram: 123.paz
Website: www.123paz.com
Telegram: https://t.me/channel123paz
Apparat : https://www.aparat.com/123pazz
Youtub: @123paz2
__________________________
#123paz
#آشپزی
#آشپزخانه
#آشپزی_ایرانی
#آشپزی_خانگی
#فرهنگ
#تاریخ
#غذا
#غذای_ایرانی
#۱۲۳پز
مواد اولیه:
لیمو ترش (تفاله) : 1 پیمانه
سیاه دانه : به مقدار لازم
نمک ، فلفل قرمز ، زردچوبه : به مقدار لازم
سرکه سفید : به مقدار لازم
طرز تهیه:
زمانی که فصل گرفتن آب لیمو هست،وقتی آب لیمو گرفتید باید بیست و چهار ساعت بمونه،تو این زمان مقداری تفاله(سلف،پالپ)روی آبلیمو جمع میشه،این تفاله ها رو جمع کنید و هسته های اون رو جدا کنید.
بعد به آن،نمک فلفل قرمز ، زردچوبه و سیاه دانه را اضافه کنید و مخلوط کنید.
سرکه سفید را اضافه کنید به اندازهای که پنجاه درصد نسبت به حالت اولیه رقیق تر شود و بعد در شیشه بریزید.
بعد از سه الی چهار روز ترشی آماده هست
123پز
.📌
__________________________
Instagram: Instagram: 123.paz
Website: www.123paz.com
Telegram: https://t.me/channel123paz
Apparat : https://www.aparat.com/123pazz
Youtub: @123paz2
__________________________
#123paz
#آشپزی
#آشپزخانه
#آشپزی_ایرانی
#آشپزی_خانگی
#فرهنگ
#تاریخ
#غذا
#غذای_ایرانی
#۱۲۳پز
همه توضیحات ...