آموزش به سیخ کشیدن کباب کوبیده👨‍🍳👨‍🍳🍢🍡🍔🍟#آشپزی #کباب #kebab #chef #آموزش #غذا #رستوران#shorts #short

112,300 بازدید
بیشتر
شف مصطفی عبدالهی chef mostafa abdollahi
شف مصطفی عبدالهی chef mostafa abdollahi
کباب کوبیده مخصوص سرآشپز ها و رستورانی: آموزش طرز تهیه یکی از بهترین ترکیب های  مخصوص سرآشپزها واسه کوبیده رستورانی و ز ...
کباب کوبیده مخصوص سرآشپز ها و رستورانی:
آموزش طرز تهیه یکی از بهترین ترکیب های  مخصوص سرآشپزها واسه کوبیده رستورانی و زعفرانی:

600 سردست گوساله (نر)
400 قلوگاه گوسفندی کم چرب(بره نر)
300 تفاله پیاز
13 گرم نمک
2 گرم فلفل سیاه
3 گرم جوش شیرین
بایستید تا منقلتون یه خاکستر روش بیوفته بعد کوبیده ها رو کباب کن یکمم آبدار (زودتر)  از رو منقل برشون دار.
برای گرفتن بهترین نتیجه به نکات آموزشی بالا دقت کنید تا بهترین نتیجه(کباب کوبیده رستورانی) رو بگیرید
1* از آب داغ برای آبدست استفاده کنید، و زیاد دستتون رو در آب داغ فرو نکنید... 2 بار کافیه،(یکبار قبلش و یکبار حینش...) و دستتون رو یه تکون بدید تا کوبیده تون شل نشه....
2* سر و ته سیخ رو حتما بگیرید تا موقع کباب کردن
روی منقل نریزه....
#recipe #آموزش #howtomake #آشپزی #kebab #غذا #کباب #chef #education #food #kebap #کباب_کوبیده #کوبیده
Teaching one of the best combinations for chefs for restaurant and saffron kobideh:

600 head of calf (male)
400 low-fat sheep carcasses (male lamb)
300 onion pulp
13 grams of salt
2 grams of black pepper
3 grams of baking soda
Stand until your grill turns to ashes, then grill the battered meats.
To get the best result, pay attention to the above educational tips to get the best result (restaurant pounded kebab).
1* Use hot water for rinsing, and don't put your hand in hot water too much... 2 times is enough (once before and once during...) and shake your hand so that your scrunchies don't loosen... .
2* Be sure to take the head and bottom of the skewer before grilling
Do not spill on the grill.
#recipe #howtomake #gordonramsay #cznburak #chef #nusret
#کوبیده

همه توضیحات ...