نان شیرمال شیرین و سبک (بدون تخم مرغ - کره - شیر) - Soft sweet bread (ENG SUB)
🥨آموزش پخت نان شیرمال
🔹بسیار بسیار آسان - بدون شیر ، تخم مرغ و کره
🔸این نون خوشمزه رو درست کنید ، یک انتخاب عالی برای عصرانه و صبحانه
🔴مواد لازم - INGREDIENTS :
🔹آرد الک شده 4 پیمانه 480 گرم / All-purpose Flour 4cup(sifted)
🔸آب یک و نیم پیمانه 270 م.ل ولرم / water 1/5 cup water
🔹شکر نصف پیمانه 75 گرم / sugar half of cup
🔸خمیر مایه یک ق.غ / yeast 1tblspn
🔹نمک یک ق.چ / salt 1tspn
🔸روغن یک سوم پیمانه 60 م.ل / veg oil 6tblspn
*use same cup for ingredients
*برای همه مواد از پیمانه یکسان استفاده کنید
💡نکات در رابطه با پخت نون شیرمال
🔸حتما از آب ولرم استفاده کنید
🔹از سالم بودن و تازه بودن خمیر مایه اطمینان با روشی که داخل ویدیو گفته میشه مطمئن بشید
🔸بعد از بافتن خمیر حتما اونو داخل ظرفی که میخواید داخل فر بزارید قرار بدید تا پف کنه ، چون بعد از پف کردن برای بار دوم ، اگر بخواید اونو جا به جا کنید پفش از بین میره
🔹زمان پخت نون شیرمال ، در فر از قبل گرم شده با حرارت دویست درجه سانتیگراد برای مدت دوازده الی پانزده دقیقه هست
🔸بعد از پخت زمانی که نون هنوز داغه میتونید روش کره آب شده براش کنید اینکار نونو هم خوش رنگ میکنه هم خوش عطر
😎هرکس یه آشپز درون داره === SJFOOD
😊پیشنهاد و نظرات خودتون رو برامون کامنت کنید
👍ما را در اینستاگرام هم دنبال کنید که یه سری از آموزشها با زمان کوتاه فقط در پیج اینستاگرام گذاشته میشه :
📱 Instagram: SJ_FOOD_SJ
👥ارتباط با ما
📱 [email protected]
🔹بسیار بسیار آسان - بدون شیر ، تخم مرغ و کره
🔸این نون خوشمزه رو درست کنید ، یک انتخاب عالی برای عصرانه و صبحانه
🔴مواد لازم - INGREDIENTS :
🔹آرد الک شده 4 پیمانه 480 گرم / All-purpose Flour 4cup(sifted)
🔸آب یک و نیم پیمانه 270 م.ل ولرم / water 1/5 cup water
🔹شکر نصف پیمانه 75 گرم / sugar half of cup
🔸خمیر مایه یک ق.غ / yeast 1tblspn
🔹نمک یک ق.چ / salt 1tspn
🔸روغن یک سوم پیمانه 60 م.ل / veg oil 6tblspn
*use same cup for ingredients
*برای همه مواد از پیمانه یکسان استفاده کنید
💡نکات در رابطه با پخت نون شیرمال
🔸حتما از آب ولرم استفاده کنید
🔹از سالم بودن و تازه بودن خمیر مایه اطمینان با روشی که داخل ویدیو گفته میشه مطمئن بشید
🔸بعد از بافتن خمیر حتما اونو داخل ظرفی که میخواید داخل فر بزارید قرار بدید تا پف کنه ، چون بعد از پف کردن برای بار دوم ، اگر بخواید اونو جا به جا کنید پفش از بین میره
🔹زمان پخت نون شیرمال ، در فر از قبل گرم شده با حرارت دویست درجه سانتیگراد برای مدت دوازده الی پانزده دقیقه هست
🔸بعد از پخت زمانی که نون هنوز داغه میتونید روش کره آب شده براش کنید اینکار نونو هم خوش رنگ میکنه هم خوش عطر
😎هرکس یه آشپز درون داره === SJFOOD
😊پیشنهاد و نظرات خودتون رو برامون کامنت کنید
👍ما را در اینستاگرام هم دنبال کنید که یه سری از آموزشها با زمان کوتاه فقط در پیج اینستاگرام گذاشته میشه :
📱 Instagram: SJ_FOOD_SJ
👥ارتباط با ما
📱 [email protected]
همه توضیحات ...