نان باگت فرانسوی: بدون ورز با مخمر فوری و تخمیر طولانی
نان باگت فرانسوی: بدون ورز با مخمر فوری و تخمیر طولانی
از زمانی که ابن باگت رو امتحان کردم واقعا دیگه از هیچ باگت دیگه ایی خوشم نمیاد! خیلی راحت بدون میکسر و بدوم ورز خمبرترش هم نمی خواهد و با مخمر فوری درست میشه به خاظر تخمیر طولانی اش عطر و طعمشم که حرف ندار!
اون در یک تخمیر طولانی سرد واقعا بی نظیره!
همه مواد را با هم مخلوط کنید و ۶۰ تا ۹۰ دقیقه در محیط ۲۵ درجه نگهدارید و هر ۲۰ دقیقه یک کشش بهش بدهید که تو انگلیسی بهش استرچ فولد میگن باز بزارید یخجال ۴ درجه ۴۸ ساعت بمونه بعد شیپ کنید و بین یک تا دو ساعت بپزید.
مواد لازم:
۴۰۰ گرم آرد نان (در ایران فانتزی ویژه یا گنبد) در( آلمان تایپ ۵۵۰ )
۱۰۰ گرم آرد کامل متوسط (آرد سنگک در ایران ) و( آرد کامل مدیوم در اروپا )و( در آلمان تایپ ۱۰۵۰)
۳۳۴ گرم آب
۱۰ گرم نمک
۲ گرم مخمر تازه یا یک گرم مخمر خشک
پودر مالت غیر فعال ۲ گرم یا همین مقدار شکر یا عسل
لینگ اینستاگرام من https://instagram.com/nan.school?utm_...
#nan_school
#آموزش #باگت #نانوایی
#nan #bread #breadrecipe #breadroll
از زمانی که ابن باگت رو امتحان کردم واقعا دیگه از هیچ باگت دیگه ایی خوشم نمیاد! خیلی راحت بدون میکسر و بدوم ورز خمبرترش هم نمی خواهد و با مخمر فوری درست میشه به خاظر تخمیر طولانی اش عطر و طعمشم که حرف ندار!
اون در یک تخمیر طولانی سرد واقعا بی نظیره!
همه مواد را با هم مخلوط کنید و ۶۰ تا ۹۰ دقیقه در محیط ۲۵ درجه نگهدارید و هر ۲۰ دقیقه یک کشش بهش بدهید که تو انگلیسی بهش استرچ فولد میگن باز بزارید یخجال ۴ درجه ۴۸ ساعت بمونه بعد شیپ کنید و بین یک تا دو ساعت بپزید.
مواد لازم:
۴۰۰ گرم آرد نان (در ایران فانتزی ویژه یا گنبد) در( آلمان تایپ ۵۵۰ )
۱۰۰ گرم آرد کامل متوسط (آرد سنگک در ایران ) و( آرد کامل مدیوم در اروپا )و( در آلمان تایپ ۱۰۵۰)
۳۳۴ گرم آب
۱۰ گرم نمک
۲ گرم مخمر تازه یا یک گرم مخمر خشک
پودر مالت غیر فعال ۲ گرم یا همین مقدار شکر یا عسل
لینگ اینستاگرام من https://instagram.com/nan.school?utm_...
#nan_school
#آموزش #باگت #نانوایی
#nan #bread #breadrecipe #breadroll
همه توضیحات ...