آموزش سازه های فولادی ۱ – مرور و حل مساله

FaraDars | فرادرس
FaraDars | فرادرس
FaraDars: برای دسترسی به نسخه کامل‌تر «آموزش سازه های فولادی ۱ – مرور و حل مساله» و دانلود فایل‌های همراه آموزش روی لینک زیر کلی ...
FaraDars: برای دسترسی به نسخه کامل‌تر «آموزش سازه های فولادی ۱ – مرور و حل مساله» و دانلود فایل‌های همراه آموزش روی لینک زیر کلیک کنید:
https://fdrs.ir/i67f

زمان‌بندی ویدئو:
0:00:00 درس ۱: مقدمه و نحوه محاسبه خصوصیات مقطع الاستیک
0:16:37 درس ۲: طراحی اعضای کششی با اتصال پیچی – مرور آیین‌نامه
0:33:14 درس ۳: طراحی اعضای کششی با اتصال پیچی – حل مسئله

سازه فولادی چیست؟

سازه فولادی، نوعی سازه است که مصالح اصلی آن برای تحمل نیروهای ثقلی و جانبی و انتقال آن‌ها، از جنس فولاد است. اتصالات به کار رفته در این نوع سازه‌ها از نوع جوشی، پرچی و یا پیچ است و بسته به نوع اتصالات قطعات طرح شده و کنترل‌های مربوطه روی آن‌ها، بر اساس الزامات آیین‌نامه‌ای هر کشور انجام می‌شود.

اهمیت یادگیری درس سازه‌های فولادی چیست؟

درس سازه‌های فولادی، یکی از مهم‌ترین دروس طراحی در رشته مهندسی عمران است. در این درس، با اثرات ایجاد شده در المان‌های فولادی تحت بارگذاری آشنا شده و برای مقابله با این اثرات، المان‌ها طراحی می‌شوند. طراحی سازه‌های فولادی دارای جزئیات بسیار زیادی بوده و دو روش طراحی ASD و LRFD برای طراحی آن استفاده می‌شود. مناسب‌ترین روش برای یادگیری عمیق این درس، حل مثال‌های متنوع برای المان‌های تحت تلاش‌های داخلی مختلف مانند کشش، فشار، خمش و برش است. بنابراین، در این فرادرس با هدف یادگیری عمیق و کاربردی مسائل طراحی سازه‌های فولادی، حل مثال‌های متنوع با دو روش ASD و LRFD ارائه شده است تا دانشجویان و مهندسین برای آزمون‌ها و پروژه‌های خود از آن استفاده کنند.

در این فرادرس چه چیزی یاد می‌گیریم؟

در این آموزش، ابتدا به مثال‌های طراحی اعضای کششی با اتصال پیچی و طراحی میل مهارها می‌پردازیم؛ سپس مثال طراحی ستون‌های باز با ورق بست مورب و موازی را مورد بررسی قرار می‌دهیم. در انتها، مثال طراحی اعضای خمشی با مقطع I و Zشکل و طراحی اعضای محوری-خمشی (تیرستون) را برای شما مخاطبین عزیز تشریح خواهیم کرد.

همه توضیحات ...