آموزش تکنیک رول کردن و پخت سوسیس چوریتسو در کارخانه بخش دوم

Aliet Kitchen
Aliet Kitchen
سلام بچه ها این قسمت رو گفتم سرعتی براتون آپلود کنم چون محصول رو تولید بود منم دیگه با گوشی سریع جمش کردم. فقط چند مورد رو توضیح ...
سلام بچه ها این قسمت رو گفتم سرعتی براتون آپلود کنم چون محصول رو تولید بود منم دیگه با گوشی سریع جمش کردم. فقط چند مورد رو توضیح بدم که اگر براتون سوال شد اینجا قبلش جوابش رو داده باشم. مورد اول اینه که راه اندازی دستگاه پرکن با ده کیلو امکان پزیر نیست برای همین من ده کیلو چوریتسویی که تولید کردم رو موقعی زدم که با تولید روز بعد جمع بشه تا یک مقدار مناسبی بشه برای تولید واسه همین خودم تو روده پر نکردم. مورد دوم هم اینه که این پروسه حتما باید بدون دستکش انجام بشه چون روده تو دست لیز میخوره و عملا نه میشه پر کرد و نه رول کرد. به همین خطر دست ها رو ضد عفونی میکنن و با دست خالی انجام میدن. البته دستگاه پر کن و رول کن سوسیس با روده طبیعی هستش توی دنیا ولی برای مقادیر خیلی زیاد طراحی شده. مثلا بالای سی تن در روز. به هر صورت امیدوارم از این ویدیو خوشتون بیاد.

همه توضیحات ...