شیرینی نخودچی _همه نکات و فوت کوزه گری نخودچی

cafe_ghanadi20
cafe_ghanadi20
.شیرینی نخودچی⁣آخرین اسلاید؛ حل مشکل نخودچی⁣⁣❌❌❌❌توضیحات و نکات کپشن از دست نده⁣⁣❤❤ممنون با لایک وکا ...
.
شیرینی نخودچی⁣
آخرین اسلاید؛ حل مشکل نخودچی⁣

❌❌❌❌توضیحات و نکات کپشن از دست نده⁣

❤❤ممنون با لایک وکامنت بهم انرژی میدی ❤🥰🌹⁣

🔴🔴🔴 مواد لازم:⁣

آرد نخودچی با کیفیت  400 گرم⁣

آردسفید قنادی  100 گرم⁣

پود قند با کیفیت  250گرم⁣

روغن صاف قنادی  250گرم⁣

پودر هل  1/2ق چ⁣

زعفران غلیظ دم کرده  1 ق چ⁣

دمای فر  160درجه سانتی گراد⁣

مدت پخت  15دقیقه⁣

🔴🔴🔴نکات خیلی مهم:⁣

🔴1_مرحله اول ،همزدن روغن و پودرقند خیلی مهمِ،من با این همزن حدود5دقیقه زدم ،اگه از همزن برقی دستی استفاده میکنید 10دقیقه بزنید.⁣
🔴آردها و پودر قند از الک حریر،3بار الک کنید (اگه آرد نخودچی  با کیفیت نبود حتما چندبار آسیاب کنید)⁣
🔴خمیرنخودچی 12الی24ساعت استراحت بدین بعد قالب بزنید⁣

🔴2_زمان پخت ودرجه فر دقت کنید،مدت زیاد تو فر بمونه شیرینی خشک وبی کیفیتی دارید⁣

🔴3_بعد از پخت 1الی 2ساعت بهش دست نزنید چون پودر میشه،بعدش از سینی خارج کنید وسلفون بکشید⁣

🔴4_همه شیرینی های سنتی بعد 1روز سرو کنید،هرچه شیرینی خشک بمونه و سلفون کشیده باشین نرم ولطیفتر میشه.⁣

🔴5_چندتا دلیل مهمی که خمیر نخودچی یکدست و منسجم نمیشه👇⁣
🔴دلیل اصلی ، آب دشمن این خمیر⁣
پس زعفران رقیق اظافه کنید وآب اظافه وارد این خمیر بشه⁣

کره رو جایگزین روغن کنید،چون دوغ کره باعث میشه آب اظافه وارد خمیر بشه⁣

روغن صاف بی کیفیت و آبکی استفاده کنید⁣
خمیر نخودچی منسجم و آماده قالب زدن نمیشه😑⁣

❤❤سوالاتتونو در کامنت پاسخگو هستم 🥰😍❤🌹🌹⁣

#نخودچی
#سنتی #سنتی_ایرانی #اصیل #اصیل_ایرانی #شیرینی_عید #شیرینی_خشک #شیرینی_خشک_خونگی#آرد_نخودچی
#دوآتیشه

https://www.instagram.com/p/CL81jpqg2...

همه توضیحات ...