شیرینی نخودچی _همه نکات و فوت کوزه گری نخودچی
.
شیرینی نخودچی
آخرین اسلاید؛ حل مشکل نخودچی
❌❌❌❌توضیحات و نکات کپشن از دست نده
❤❤ممنون با لایک وکامنت بهم انرژی میدی ❤🥰🌹
🔴🔴🔴 مواد لازم:
آرد نخودچی با کیفیت 400 گرم
آردسفید قنادی 100 گرم
پود قند با کیفیت 250گرم
روغن صاف قنادی 250گرم
پودر هل 1/2ق چ
زعفران غلیظ دم کرده 1 ق چ
دمای فر 160درجه سانتی گراد
مدت پخت 15دقیقه
🔴🔴🔴نکات خیلی مهم:
🔴1_مرحله اول ،همزدن روغن و پودرقند خیلی مهمِ،من با این همزن حدود5دقیقه زدم ،اگه از همزن برقی دستی استفاده میکنید 10دقیقه بزنید.
🔴آردها و پودر قند از الک حریر،3بار الک کنید (اگه آرد نخودچی با کیفیت نبود حتما چندبار آسیاب کنید)
🔴خمیرنخودچی 12الی24ساعت استراحت بدین بعد قالب بزنید
🔴2_زمان پخت ودرجه فر دقت کنید،مدت زیاد تو فر بمونه شیرینی خشک وبی کیفیتی دارید
🔴3_بعد از پخت 1الی 2ساعت بهش دست نزنید چون پودر میشه،بعدش از سینی خارج کنید وسلفون بکشید
🔴4_همه شیرینی های سنتی بعد 1روز سرو کنید،هرچه شیرینی خشک بمونه و سلفون کشیده باشین نرم ولطیفتر میشه.
🔴5_چندتا دلیل مهمی که خمیر نخودچی یکدست و منسجم نمیشه👇
🔴دلیل اصلی ، آب دشمن این خمیر
پس زعفران رقیق اظافه کنید وآب اظافه وارد این خمیر بشه
کره رو جایگزین روغن کنید،چون دوغ کره باعث میشه آب اظافه وارد خمیر بشه
روغن صاف بی کیفیت و آبکی استفاده کنید
خمیر نخودچی منسجم و آماده قالب زدن نمیشه😑
❤❤سوالاتتونو در کامنت پاسخگو هستم 🥰😍❤🌹🌹
#نخودچی
#سنتی #سنتی_ایرانی #اصیل #اصیل_ایرانی #شیرینی_عید #شیرینی_خشک #شیرینی_خشک_خونگی #آرد_نخودچی
#دوآتیشه
https://www.instagram.com/p/CL81jpqg2...
شیرینی نخودچی
آخرین اسلاید؛ حل مشکل نخودچی
❌❌❌❌توضیحات و نکات کپشن از دست نده
❤❤ممنون با لایک وکامنت بهم انرژی میدی ❤🥰🌹
🔴🔴🔴 مواد لازم:
آرد نخودچی با کیفیت 400 گرم
آردسفید قنادی 100 گرم
پود قند با کیفیت 250گرم
روغن صاف قنادی 250گرم
پودر هل 1/2ق چ
زعفران غلیظ دم کرده 1 ق چ
دمای فر 160درجه سانتی گراد
مدت پخت 15دقیقه
🔴🔴🔴نکات خیلی مهم:
🔴1_مرحله اول ،همزدن روغن و پودرقند خیلی مهمِ،من با این همزن حدود5دقیقه زدم ،اگه از همزن برقی دستی استفاده میکنید 10دقیقه بزنید.
🔴آردها و پودر قند از الک حریر،3بار الک کنید (اگه آرد نخودچی با کیفیت نبود حتما چندبار آسیاب کنید)
🔴خمیرنخودچی 12الی24ساعت استراحت بدین بعد قالب بزنید
🔴2_زمان پخت ودرجه فر دقت کنید،مدت زیاد تو فر بمونه شیرینی خشک وبی کیفیتی دارید
🔴3_بعد از پخت 1الی 2ساعت بهش دست نزنید چون پودر میشه،بعدش از سینی خارج کنید وسلفون بکشید
🔴4_همه شیرینی های سنتی بعد 1روز سرو کنید،هرچه شیرینی خشک بمونه و سلفون کشیده باشین نرم ولطیفتر میشه.
🔴5_چندتا دلیل مهمی که خمیر نخودچی یکدست و منسجم نمیشه👇
🔴دلیل اصلی ، آب دشمن این خمیر
پس زعفران رقیق اظافه کنید وآب اظافه وارد این خمیر بشه
کره رو جایگزین روغن کنید،چون دوغ کره باعث میشه آب اظافه وارد خمیر بشه
روغن صاف بی کیفیت و آبکی استفاده کنید
خمیر نخودچی منسجم و آماده قالب زدن نمیشه😑
❤❤سوالاتتونو در کامنت پاسخگو هستم 🥰😍❤🌹🌹
#نخودچی
#سنتی #سنتی_ایرانی #اصیل #اصیل_ایرانی #شیرینی_عید #شیرینی_خشک #شیرینی_خشک_خونگی #آرد_نخودچی
#دوآتیشه
https://www.instagram.com/p/CL81jpqg2...
همه توضیحات ...