کیک رویه دار ژله ای

rose.cake.academy
rose.cake.academy
ممنون میشم جهت ارتقای کانال پستمون رو لایک کنید و کانال رو دنبال کنید و به دوستانتون معرفی کنید 💜🙏 📜مواد لازم برای ته ...
ممنون میشم جهت ارتقای کانال پستمون رو لایک کنید و کانال رو دنبال کنید و به دوستانتون معرفی کنید 💜🙏

📜مواد لازم برای تهیه کیک:

۲ عدد تخم‌مرغ
۱ پیمانه سرخالی شکر
۱ پیمانه شیر
۱/۲ پیمانه روغن مایع
۲ پیمانه آرد
۱ ق م بیکینگ پودر
کمی وانیل

🟣 تخم‌مرغ ها رو با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه
🟣شیر و بعد روغن مایع رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید

🟣کف ظرف رو چرب و آردپاشی کنید و مواد رو توی ظرف بریزید و روش رو صاف کنید
🟣با دمای ۱۷۰ درجه در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه بپزید و بذارید روی توری تا کاملا خنک بشه.

📜مواد لازم برای تهیه کرم کیک:
۲ پیمانه شیر
۲ ق غ آرد
۲ ق غ نشاسته ذرت
۱/۴ پیمانه شکر

کمی وانیل یا هر اسانسی که دوست دارید
🟣شیر سرد رو توی ماهیتابه بریزید و آرد + نشاسته ذرت+ شکر رو باهم مخلوط کنید و به شیر اضافه کنید و با قاشق خوب مخلوط کنید تا هیچ گلوله ای باقی نمونه و وانیل یا اسانس رو بهش اضافه کنید و با شعله ملایم مدام هم بزنید تا مواد به غلظت برسه ،شعله رو خاموش کنید و بذارید کرم کمی از دما بیوفته.

🟣کیک رو توی ظرف پشت و رو بذارید ( برعکسش کنید) و روش رو با چند قاشق شیر مرطوب کنید و کرم رو روی کیک بریزید و سطحش رو صاف کنید و دوساعت بذارید توی یخچال تا کاملا خودش رو بگیره.

🟣توی این فاصله یک بسته پودر ژله رو با ۱ پیمانه آبجوش مخلوط کنید و بذارید روی بخار کتری تا ذراتش کامل حل بشه و بعد ۱ پیمانه آب خنک بهش اضافه کنید و دوباره خوب مخلوط کنید.

🟣مایع ژله ای رو دو قسمت تقسیم کنید ، یکی رو بذارید توی یخچال تا نیم بند بشه و یکی دیگه توی محیط آشپزخانه بمونه.
🟣کیک رو از یخچال بیرون بیارید و روی اون برش های میوه بریزید و بعد ژله نیم بند رو یکدست روش پخش کنید و بذارید توی یخچال تا کاملا ببنده.

🟣در آخر ژله ای که توی محیط آشپزخانه گذاشته بودید بهش اضافه کنید و بذارید یک شب تا صبح توی یخچال بمونه تا مواد کاملا منسجم بشه و بعد به راحتی برش بزنید

🟣هر سوالی داشتید توی کامنت ها پاسخگو هستم 💜

#کیک_کرمدار #کیک_با_رویه_ژله #کیک_ژله_ای #کیک_پذیرایی

همه توضیحات ...