قورمه سبزی رستورانی/ قورمه سبزی تبریزی/Persian Ghormeh Sabzi

Moon Omid
Moon Omid
سلام دوستان عزیز امیدوارم که حال دلتون خوب باشه 😊 لطفاً با لایک و سابسکرایب از کانال من حمایت کنید،ممنونم ...
سلام دوستان عزیز امیدوارم که حال دلتون خوب باشه 😊 لطفاً با لایک و سابسکرایب از کانال من حمایت کنید،ممنونم
@moonomid1
✅لایک و کامنت و سابسکرایب کردن کانال یادتون نره ❤️

لینک دونیت :
Patreon: Moonomid

قورمه سبزی یکی از بهترین غذاهای ایرانی است. این غذا محبوبیت زیادی در بین ایرانیها دارد.
مواد لازم برای قورمه سبزی تبریزی یا قورمه سبزی با لوبیا چشم بلبلی برای ۴ نفر

لوبیا چشم بلبلی ۲۰۰ گرم
سبزی قورمه ۵۰۰ گرم
گوشت ۳۰۰ گرم
پیاز یک عدد بزرگ
رب گوجه دو قاشق غذاخوری
لیمو عمانی دو عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه و آب لیمو یا آب غوره
طرز تهیه قورمه سبزی برای ۴ نفر

برای درست کردن این غذا باید وقت کافی داشته باشید. فراموش نکنید یک آشپز موفق کسی است که زمان زیادی را برای پخت صرف میکنید. درست کردن خورشت قورمه سبزی با عجله شما را به یک آشپز بدسلیقه تبدیل میکند
نکته:حتما سبزی قورمه را با مخلوطی از روغن نباتی و کمی روغن مایع سرخ کنید . اگر میخواهید خورشت شما به روغن بیفتد باید سبزی را خوب سرخ کنید. اما نسوزانید !!! دلیل اینکه خورش قورمه سبزی من به روغن افتاده است زیاد سرخ کردن سبزی نیست بلکه استفاده از هر دو روغن می باشد .
وقتی گوشت را اضافه کردید، در ابتدا شعله گاز باید بالا باشد بعد از دو دقیقه شعله را کم کنید.
چنانچه خورش شما طعم تلخ به خود می گیرد به سه دلیل است ، اولین دلیل لیمو است ( بعضی از لیموها ، پوستی تلخ دارند و این تلخی باعث تلخ شدن خورش می شود ) و دومین دلیل استفاده زیاد از شنبلیله است و دلیل آخر هم زیاد سرخ کردن سبزی که باعث سوختن آن بشود .
گرفتن تلخی لیمو عمانی:
ابتدا با چنگال روی لیموها چند سوراخ ایجاد کنید و در آب سرد برای نیم ساعتی خیس نمایید . بعد در یک ظرف آب بریزید و لیموها را در آن قرار دهید . اجازه دهید آب به جوش بیاید ، بعد از چند جوش آب ظرف را کلا خالی کنید و مجدد ظرف را با آب سرد پر کنید و اجازه دهید یک بار دیگر لیموها در آب بجوشد . بعد از چند جوش لیموها را با آب سرد آب کشیده در خورش بریزید. دیگر خورش شما طعم تلخ نخواهد داشت.
همیشه در خورش آب کم بریزید و چنانچه در حین پخت آب نیاز داشت حتما از آب جوش استفاده کنید.
2- در زمان تفت دادن گوشت حتما در ابتدا شعله بالا باشد بعد شعله را کم کنید و درب ظرف را بگذارید با این عمل شهد گوشت خارج شده بقول معروف گوشت آب انداخته و با حرارت ملایم و زودتر از زمان معمولی خواهد پخت .
@moonomid1

Music: Hawaii
Musician: ASHUTOSH

#قورمه_سبزی
#قورمه_سبزی_تبریزی
#قورمه_سبزی_اصیل

همه توضیحات ...