میلارد(پادکست قهوه تخصصی) - فصل ۱قسمت دوم - مقدماتی بر قهوه تخصصی (بخش دوم) سعید عبدی نسب

7,473 بازدید
بیشتر
saeed abdinasab
saeed abdinasab
برای اطلاعات بیشتر به سایت میلارد مراجعه کنید : www.maillardreaction.org در این قسمت در مورد روش های فرآوری در مزرعه بیشتر صحبت ...
برای اطلاعات بیشتر به سایت میلارد مراجعه کنید : www.maillardreaction.org در این قسمت در مورد روش های فرآوری در مزرعه بیشتر صحبت کردیم و این که چه تاثیری بروی طعم و عطر میگذارد، کاملا در مورد روش های تاثیر گذار و درجه های متفاوت برشته کاری و تاثیر مستقیم آنها بر روی طعم و عطر قهوه نیز بحث کردیم. ویدیو روند برشته کاری رو از لینک زیر میتونید تماشا کنید: Coffee roasting process فرآیند برشته ... چطوری تولید قهوه رو در کارگاه برشته کنترل کنیم؟ از اینجا میتونید مطلب کوتاهی دانلود کنید در مورد آگترون https://www.google.com/url?sa=t&rct=j... cupping form فرم ارزیابی قهوه https://cdn.shopify.com/s/files/1/098... Cupping video ویدیو ارزیابی قهوه how to do coffee cupping and evaluati... وبسایت بنیاد ارزیابی قهوه https://www.coffeeinstitute.org

همه توضیحات ...