آموزش دسر زعفرانی Saffron dessert

1,618 بازدید
بیشتر
rose.cake.academy
rose.cake.academy
این ...
این #دسر در عین اینکه ساده س و به راحتی درست میشه هم ظاهر جذابی داره هم مزه بهشتی اون که شبیه بستنی سنتی هستش بینظیرش می‌کنه 👌
فکر می کنم این دسر بخاطر سبکی و طعم دلپذیر گلاب و زعفرون برای ماه #رمضان هم مناسب باشه🌌🌙

مواد لازم:

۴ پیمانه شیر

۱ پیمانه شکر

۴ ق غ پودر ژلاتین

۱/۳ پیمانه آب سرد

۱/۴ پیمانه گلاب

۱ بسته ۲۰۰ گرمی خامه صبحانه

کمی وانیل

مقداری زعفران


شیر و شکر نیازی به جوش زدن نداره ولی همین که مواد کاملا داغ شد و شکر حل بشه کافیه

ژلاتین رو با آب سرد مخلوط کنید تا اسفنجی بشه و بعد روی بخار کتری بذارید تا شفاف بشه

بعد از اضافه کردن ژلاتین مدام مواد رو هم بزنید تا کاملا یکدست بشه

میزان زعفران بسته به سلیقه خودتون داره هر چی بیشتر باشه دسر خوشرنگ تر میشه

برای اینکه خامه توی مواد گلوله نشه حتما خامه رو روی بخار کتری بذارید تا کاملا داغ بشه.

خامه داغ رو به مواد داغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه

برای دسرهایی که شیر و خامه دارن قالب نیازی به چرب کردن نداره

بعد از اینکه دسر کاملا بسته شد کناره ها رو با دست از قالب جدا کنید و توی ظرف سرو برعکس کنید به راحتی جدا میشه

این دسر رو میتونید توی قالب مختلف و یا قالب های تک نفره هم درست کنید

🟣من مژده هستم و سعی می کنم تو ویدیو های کوتاه و مختصر بهترین دستور تهیه هایی رو که امتحان کردم باهاتون اشتراک بذارم 💜💜

#دسرخانگی #دسر #آموزش_آشپزی #آموزش #رمضان #رمضان_كريم #آشپزی_حرفه_ای


آموزش باقلوا شعریه 👇
آموزش باقلوا شعریه بدون نیاز به فر Ba...

آموزش باقلوا با خمیر دست ساز 👇

آموزش باقلوا با خمیر دست ساز خونگی عاالی

آموزش کیک شربتی 👇

آموزش کیک شربتی فوق العاده نرم و خوش ...




This #dessert, while simple and easy to make, has an attractive appearance and a heavenly taste that is similar to traditional ice cream, making it unique 👌
I think this dessert is also suitable for #Ramadan because of its lightness and pleasant taste of rose and saffron🌌🌙

ingredients:

4 cups milk

1 cup sugar

4 tablespoons gelatin powder

1/3 cup cold water

1/4 cup rose

1 pack of 200 grams of breakfast cream

A little vanilla

Some saffron


Milk and sugar do not need to be boiled, but once the ingredients are completely hot and the sugar has dissolved, it is enough

Mix the gelatin with cold water until it becomes spongy and then put it on the steam of the kettle to make it clear.

After adding the gelatin, stir the ingredients constantly until it is completely homogeneous

The amount of saffron depends on your taste. The more it is, the more colorful the dessert will be

To prevent the cream from getting into the lumps, be sure to put the cream on the steam of the kettle until it is completely hot.

Add the hot cream to the hot ingredients and mix well until smooth

For desserts with milk and cream, the mold does not need to be greased

After the dessert is completely closed, separate the sides from the mold by hand and invert in a serving dish. It can be easily separated.

You can make this dessert in different molds or single molds



#dessert #dessertrecipe #educational_video #iranianfood #iranianpoets #ramadan



Baklava teaching 👇

آموزش باقلوا شعریه بدون نیاز به فر Ba...

Baklava training with handmade dough 👇

آموزش باقلوا با خمیر دست ساز خونگی عاالی

Syrup Cake Training 👇

آموزش کیک شربتی فوق العاده نرم و خوش ...

همه توضیحات ...