آموزش بیسکوییت ساده کره ای بدون همزن Simple biscuits

1,733 بازدید
بیشتر
rose.cake.academy
rose.cake.academy
ممنون میشم جهت حمایت و ارتقای کانال یوتیوب ، ویدیو ها رو لایک کنید و یا اگه کانال دارید سابسکرایب کنید♥️ ...
ممنون میشم جهت حمایت و ارتقای کانال یوتیوب ، ویدیو ها رو لایک کنید و یا اگه کانال دارید سابسکرایب کنید♥️


#بیسکوییت_ساده_کره_ای


مواد لازم:
۱۵۰ گرم کره یا مارگارین سرد مکعبی خرد شده
۱۰۰ گرم پودر قند
۳۵۰ گرم آرد
۱ عدد تخم‌مرغ
کمی وانیل
یک پنس نمک
توی ظرف گودی کره + آرد + پودر قند + نمک رو بریزید و با چنگال مواد رو به خورد هم بدین تا به شکل خرده نان دربیاد میتونید از غذاساز هم استفاده کنید.
تخم‌مرغ و وانیل رو اضافه کنید و دوباره خوب مخلوط کنید و در آخر با نوک انگشت کمی ورز بدید تا خمیر در ظرف جمع بشه کافیه بیشتر ورز ندید که خمیر به روغن نیوفته.
این خمیر نیازی به استراحت نداره ولی اگه محیط گرم بود و کره داشت آب میشد نیم ساعت توی یخچال استراحت بدین.
خمیر رو بین نایلون باز کنید و با کاتر دلخواه قالب بزنید و توی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و با دمای ۱۷۵ درجه در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا زیرشون کمی طلایی بشه.
این بیسکوییت رو میتونید با طعم های مختلف مثل زنجبیلی یا کاکائویی بپزید.
میتونید بعد از پخت با گاناش یا مارمالاد جفت کنید یا با شکلات تخته ای ذوب شده تزیین کنید.
نوش جان 🌹
#بیسکوییت
#طورسیان
#بیسکوییت_رز_کیک

آموزش شیرینی رینگ آجیلی 👇
Video


Thank you for supporting and promoting your YouTube channel, like the videos or if you have a channel, subscribe ♥ ♥


ingredients:
150 grams of cold cubed butter or cold margarine
100 grams of powdered sugar
350 grams of flour
1 egg
A little vanilla
A pinch of salt
Put butter + flour + powdered sugar + salt in a bowl and mix the ingredients with a fork so that it comes in the form of bread crumbs. You can also use a food processor.
Add the eggs and vanilla and mix well again, and finally knead a little with your fingertips to collect the dough in a bowl.
This dough does not need to rest, but if the environment was hot and the butter melted, leave it in the refrigerator for half an hour.
Open the dough between the nylons and mold it with the desired cutter and put it in the oven tray that you put greaseproof paper and bake at 175 degrees in the preheated oven for 15 minutes until it is slightly golden underneath.
You can bake this biscuit with different flavors such as ginger or cocoa.
You can pair it with ganache or marmalade after baking or decorate it with melted chocolate bar.

Biscuits


Nut ring sweets training 👇
Video

همه توضیحات ...