آشپزی :مربای زغال اخته /Cornelian Cherry Jam

123paz
123paz
2.5 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - مواد لازم:زغال اخته  یک کیلوشکر
مواد لازم:
زغال اخته  یک کیلو
شکر   800 گرم
وانیل   1 قاشق چایخوری
آب                                 به مقدار لازم
آب لیمو   به مقدار لازم

طرز تهیه:
1- زغال اخته را ابتدا خوب شسته وکنار می گذاریم تا آبش گرفته شود و خشک شود.
2- این مربا با هسته درست می شود و باید زغال اخته را ترجیحا در یک قابلمه لعابی بریزیم و لا به لای آن شکر ریخته و به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم.
3-  اگر میوه زغال اخته سفت بود از شکر بیشتری استفاده می کنیم. بعد از اینکه میوه ها آب انداخت و شکر حل شد آن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کم کم بپزد و قوام یابد.
4-  روی مربا هنگام پختن کف می کند که باید این کف با قاشق گرفته شود تا مربا شفاف شود.
5- وقتی مربا به غلظت لازم رسید آن را از روی حرارت برمی داریم و بعد از خاموش کردن وانیل و آب لیمو را داخل آن می ریزیم و با قاشق چوبی هم می زنیم تا خنک شود.

تعداد نفرات            
زمان تهیه   60 دقیقه
کالری   3784

Cornelian Cherry Jam

Prep. time:  60 mins
3784 cals
1 kg cornelian cherry
800 gr sugar
lemon juice
1 tsp vanilla
water

Directions
1- Rinse cornelian cherries well and set aside to drain and dry.
2- The jam is made with kernel and we should prefer cornelian cherries in a glazed pot and pour sugar over it and place in the refrigerator for 1 hour.
3- If the cornelian cherries was firm, we would use more sugar. After cornelian cherries have thawed and sugar dissolved, place them on a low heat to cook slowly.
4- While you’re cooking jam, foam needs to be remove by a spoon to make the jam transparent.
5- When jam has reached the required concentration, remove it from the heat and after turning off vanilla and lemon juice, and pour in a wooden spoon to cool.
4 سال پیش در تاریخ 1399/03/26 منتشر شده است.
2,562 بـار بازدید شده
... بیشتر