طرز تهیه نان ایتالیایی چاپاتا(چیاباتا) بدون ورز دادن |How to prepare ciabatta bread without kneading

cooking with love
cooking with love
نان چاباتا” مخصوص کشور ایتالیا می باشد اما در سر تا سر دنیا طرفداران خود را دارد.این نان را می توانید با انواع غذا و سالاد ها می ...
نان چاباتا” مخصوص کشور ایتالیا می باشد اما در سر تا سر دنیا طرفداران خود را دارد.این نان را می توانید با انواع غذا و سالاد ها میل کنید
نان چیاباتا یک نان حجیم ایتالیایی است که مدتی جایگزین نان باگت فرانسوی شده بود . این نان در سراسر دنیا طرفداران خودش را دارد
چاباتا تنوع بسیار زیادی دارد و مقدار گلوتن نان چاباتا خیلی بالاست بنابراین اگر به گلوتن حساسیت دارید نمی توانید از این نان استفاده کنید.

سطح نان چاباتا ترد است و درونش بافت نرمی دارد و می توانید به عنوان پایه انواع ساندویچ به جای نان باگت از آن استفاده کنید.
مواد لازم نان چاباتا:
آرد : 400 گرم
آب ولرم : 320 گرم
نمک: 6گرم
خمیرمایه: 2 گرم
روغن زیتون: 30 گرم
آب، خمیرمایه، نمک و روغن مایع را داخل ظرف ریخته و مخلوط میکنیم. آرد الک شده را اضافه و با لیسک مواد را مخلوط میکنیم.
این نان نیاز به ورز دادن ندارد و در حدی که آرد حل شود کافیست.
مواد را با لیسک از کناره ها جمع میکنیم وسط ظرف، سپس با سلیفون میپوشانیم به مدت 40 دقیقه
بعد از استراحت دست ها را خیس می کنیم و خمیر را از کناره ها جمع میکنیم و از چهارطرف تا میزنیم و این کار 4 مرتبه تکرار میشود، هر استراحت 40 دقیقه
بعد از استراحت روی خمیر آرد الک میکنیم ، روی سطح کار آرد  میریزیم و خمیر را روی سطح کار انتقال می دهیم.
روی خمیر آرد الک میکنیم و با کاردک خمیر را به 4 قسمت تقسیم می کنیم و به آرامی به سینی فر منتقل میکنیم.
من بین خمیرها کاغذ روغنی قرار دادم تا نانها به هم نچسبند.
فر رابا دمای 220 درجه داغ میکنیم و نانهارا در طبقه وسط به مدت حدود 30 دقیقه قرار می دهیم. یک کاسه آب داغ هم در فر میگذاریم.
امیدوارم درست کنید و نوش جان کنید

Ciabatta bread is specific to Italy, but it has its fans all over the world. You can eat this bread with all kinds of food and salads.
Ciabatta bread is a bulky Italian bread that replaced the French baguette for some time. This bread has its fans all over the world
Ciabatta has many variations and the amount of gluten in ciabatta bread is very high, so if you are allergic to gluten, you cannot use this bread.

The surface of ciabatta bread is crispy and the inside has a soft texture, and you can use it as a base for all kinds of sandwiches instead of baguette bread.
Ingredients for chiabatta bread:
Flour: 400 grams
Warm water: 320 grams
Salt: 6 grams
Yeast: 2 grams
Olive oil: 30 grams
Pour water, yeast, salt and liquid oil into the container and mix. Add sifted flour and mix the ingredients with a whisk.
This bread does not need to be kneaded and it is enough to dissolve the flour.
We collect the ingredients from the sides with a spatula in the middle of the dish, then cover with cellophane for 40 minutes.
After resting, we wet our hands and collect the dough from the sides and fold it from all four sides, and this process is repeated 4 times, each break is 40 minutes.
After resting, sift flour on the dough, pour flour on the work surface and transfer the dough to the work surface.
We sift flour on the dough and divide the dough into 4 parts with a spatula and slowly transfer it to the oven tray.
I put parchment paper between the doughs so that the breads don't stick together.
Heat the oven to 220 degrees and place the bread on the middle shelf for about 30 minutes. We also put a bowl of hot water in the oven.
I hope you make it and enjoy it.


#ciabatta #چیاباتا#نان_چیاباتا #chiabatta #ciabatta_bread#ciabatta_recipe#ciabatta #italy #italian_bread #italianfood #نان_چاپاتا #آموزش_نان_های_حجیم #زیتون #رژیمی

همه توضیحات ...