Bademjan Shekam Por Recipe | طرز تهیه بادمجون شکم پر در دو دقیقه

نارنجی خونه
نارنجی خونه
Bademjan Shekam Por Recipe | طرز تهیه بادمجون شکم پر در دو دقیقهمواد مورد نیازپونه یا نعناگردو خرد شدهزرشکپی ...
Bademjan Shekam Por Recipe | طرز تهیه بادمجون شکم پر در دو دقیقه

مواد مورد نیازپونه یا نعنا
گردو خرد شده
زرشک
پیاز داغ
رب گوجه فرنگی
سیر حبه
زرد چوبه
بادمجان
نمک
سویای فرآوری شده
روغن
فلفل سیاه
آب
ادویه خورش
شکم بادمجانها را شکاف دهید به نحوی که به سر یا ته بادمجان نرسد.
بادمجانها را پوست بگیرید.
پونه یا نعنا را ریز خرد کنید و به سویای فرآوری شد اضافه کنید.
گردو خرد شده، زرشک و نمک و فلفل نیز به آن بیافزایید.
در ماهی تابه پیاز داغ درست کرده و رب را در آن سرخ کنید و به آن آب اضافه کنید.
یک حبه سیر را پوست بکنید و در ماهی تابه بیاندازید و به آن نمک و فلفل بزنید و صبر کنید تا سس جوش آید.
با مخلوط سویای فرآوری شده داخل شکم بادمجانها را پرکنید.
بادمجانها را در ماهی تابه سس بگذارید، جوری که شکم پرشده آنها در سس غرق نشود و به آن ادویه خورشتی اضافه کنید.
در ظرف را ببندید تا با حرارت ملایم بادمجانها بپزد،بعد از پخت بادمجانها را سرو کنید.
بادمجانها را سرخ کنید.
بادمجان شکم پر یکی از غذاهای خوشمزه و معروف ایرانی است که در برخی شهرهای کشورمان به عنوان یکی از مجلسی ترین غذاهای مجالس شناخته می شود. این غذای خوشمزه از ترکیب گوشت چرخ کرده ، بادمجان و گوجه فرنگی تهیه می شود.
این غذا در شهرهای مختلف کشورمان با روش های مختلفی طبخ می شود. می توانید بادمجان شکم پر را بدون گوشت چرخ کرده تهیه کنید. ضمن اینکه می توانید برای خوشمزه تر شدن این غذا به آن قارچ و پنیر پیتزا هم اضافه کنید.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر بادمجان شکم پر تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری بادمجان شکم پر تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی بادمجان شکم پر بامجموعه های زعفرون همراه باشید.
این غذا را با نان و سبزی خوردن میل کنید. البته با پلو هم میتوانید آنرا امتحان کنید.

همه توضیحات ...