آموزش بامیه خشکبازاری به روش قنادی ها ،بدون تخم مرغ،ماست،نشاسته ،جذب روغن کم و شیرینی متعادل
آموزش بامیه بازاری به روش قنادی، به همراه نکات و جزئیات
پس سیوش کن که تو اولین فرصت امتحانش کنی و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایت کن🌹
-------------------------------------------------------------------------------------
آموزش دانمارکی بدون لایی:
• آموزش شیرینی دانمارکی بدون لایی رفتن،...
-----------------------------------------------------------------------------
آموزش شربت بار:
• آموزش شربت بار:یکی از پرکاربردترین مح...
---------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------
⛔⛔ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند⛔⛔
🍴مواد لازم🍴
مواد:شربت:
شکر:۴۰۰ گرم
آب:۲۵۰ گرم
جوهر لیمو: نوک قاشق
وانیل:یک دوم قاشق چایخوری
مواد بامیه:
خمیر مایه:۲ گرم یا یک قاشق چایخوری
شربت بار:۲ قاشق غذاخوری
آب ولرم:۴۲۰ گرم
وانیل:یک دوم قاشق چایخوری
ارد خبازی:۵۰۰ گرم
❌❌نکات مهم❌❌
🔴بهتره که از آرد نانوایی استفاده بشه که مزه رو چند برابر خوشمزه تر میکنه🔴
🔴اگر آب رو اضافه کردید و احساس کردید خیلی سفته و از ماسوره درنمیاد یکم بهش آب بزنید البته اول تو ماسوره تست کنید بعد آب اضافه کنید اگر آب زیاد بزنید جای ماسوره روی بامیه نمیمونه و محو میشه مقدار آب ممکنه بخاطر نوع آرد مصرفی و آبخوری آردها تغییر کنه با احتیاط آب اضافه بزنید🔴
🔴میزان شیرینی بامیه دست شماست میتونید برس شیره بزنید که شیرینی کمتری داشته باشه ولی در کل کم شیرین هستش🔴
🔴شربت بار برا کل بامیه کافیه حای اضافه هم میاد که میتونید توی شیشه دربدار در جای خنک نگهداری کرد احتیاجی به یخچال نیست
🔴
❌❌❌برای میزان کارگاهی برحسب نیاز در مقادیر بالا ضرب کنید ⭕⭕⭕
---------------------------------------------------------
دیگر صفحه اجتماعی:
eli.dey
---------------------------------------------------------
من رو سابسکرایب کن:
/ elichef
---------------------------------------------------------
❌❌بازم سوالی داشتین زیر همین پست کامنت کنید حتما جواب میدم که هم زودتر به پاسخ برسید هم اینکه سوال شما شاید سوال دوستان هم باشه
پس سیوش کن که تو اولین فرصت امتحانش کنی و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایت کن🌹
-------------------------------------------------------------------------------------
آموزش دانمارکی بدون لایی:
• آموزش شیرینی دانمارکی بدون لایی رفتن،...
-----------------------------------------------------------------------------
آموزش شربت بار:
• آموزش شربت بار:یکی از پرکاربردترین مح...
---------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------
⛔⛔ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند⛔⛔
🍴مواد لازم🍴
مواد:شربت:
شکر:۴۰۰ گرم
آب:۲۵۰ گرم
جوهر لیمو: نوک قاشق
وانیل:یک دوم قاشق چایخوری
مواد بامیه:
خمیر مایه:۲ گرم یا یک قاشق چایخوری
شربت بار:۲ قاشق غذاخوری
آب ولرم:۴۲۰ گرم
وانیل:یک دوم قاشق چایخوری
ارد خبازی:۵۰۰ گرم
❌❌نکات مهم❌❌
🔴بهتره که از آرد نانوایی استفاده بشه که مزه رو چند برابر خوشمزه تر میکنه🔴
🔴اگر آب رو اضافه کردید و احساس کردید خیلی سفته و از ماسوره درنمیاد یکم بهش آب بزنید البته اول تو ماسوره تست کنید بعد آب اضافه کنید اگر آب زیاد بزنید جای ماسوره روی بامیه نمیمونه و محو میشه مقدار آب ممکنه بخاطر نوع آرد مصرفی و آبخوری آردها تغییر کنه با احتیاط آب اضافه بزنید🔴
🔴میزان شیرینی بامیه دست شماست میتونید برس شیره بزنید که شیرینی کمتری داشته باشه ولی در کل کم شیرین هستش🔴
🔴شربت بار برا کل بامیه کافیه حای اضافه هم میاد که میتونید توی شیشه دربدار در جای خنک نگهداری کرد احتیاجی به یخچال نیست
🔴
❌❌❌برای میزان کارگاهی برحسب نیاز در مقادیر بالا ضرب کنید ⭕⭕⭕
---------------------------------------------------------
دیگر صفحه اجتماعی:
eli.dey
---------------------------------------------------------
من رو سابسکرایب کن:
/ elichef
---------------------------------------------------------
❌❌بازم سوالی داشتین زیر همین پست کامنت کنید حتما جواب میدم که هم زودتر به پاسخ برسید هم اینکه سوال شما شاید سوال دوستان هم باشه
همه توضیحات ...