آموزش باسلوق زعفرونی

Jinacook
Jinacook
سلام به روی ماهتون🌺❤️باسلوق زعفرونی خوشمزه که میتونه گزینه خوبی باشه برای ...
سلام به روی ماهتون🌺❤️

باسلوق زعفرونی خوشمزه که میتونه گزینه خوبی باشه برای #یلدا،خیلی راحت هم آماده میشه.

مواد لازم:
آب : ۲ لیوان فرانسوی
نشاسته گل:   ۱ لیوان
گلاب:   نصف لیوان
شکر :   یک و نیم لیوان
کره:    ۲۵ گرم
زعفران دمکرده:   ۳ قاشق غذاخوری
وانیل:    نوک قاشق چایخوری
جوهر لیمو:   نوک قاشق چایخوری

🌺طرز تهیه:
نشاسته رو با یک لیوان آب مخلوط کنید و هم بزنید تا رقیق بشه و کنار بگذارید ۱۰ دقیقه.

ظرف رو روی حرارت قرار بدید ،جوهر لیمو رو اضافه کنید و شکر هم بزنید تا شکر حل بشه ،حرارت کم باشه بعد که شکر حل شد زعفران رو اضافه کنید هم بزنید ، حالا نشاسته رقیق شده رو اضافه کنید و مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشه ،شعله ملایم باشه.بعد از ۲۵ دقیقه نصف گلاب رو اضافه می‌کنیمو هم می زنیم و۱۵ دقیقه بعد بقیه گلاب رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا یکدست بشه و کره رو هم اضافه حرارت رو خاموش کنید ،وانیل هم اضافه و هم بزنید ،یکدست که شد به وسیله قاشق یا قیف  مطابق ویدئو به صورت لقمه ای و لوله ای  فرم بدید .

چند ساعت استراحت بدید داخل یخچال تا کامل خودش رو بگیره و سفت بشه.
🌺نکته:   جوهر لیمو باعث شفاف شدنش میشه اگر تو دسترس نداشتید به جای اون از آبلیمو استفاده نکنید و جوهر لیمو نریزید هم خوشمزه میشه .😊
این باسلوق پودر ژلاتین نداره ،طعمش عالیه حتما امتحان کنید .
🌺زمان پخت نشاسته هر چه بیشتر باشه حالت ژله ای بیشتری پیدا میکنه و سفت میشه و بوی خامیش از بین میره.

نکته:   شعله ملایم و با عشق درست کنید تا نشاسته پخته بشه و بوی خامیش از بین بره .


Music: Romantic Inspiration
Musician: Rafael Krux
URL: https://freepd.com/
License: https://creativecommons.org/publicdom...

همه توضیحات ...