آموزش پخت مربای لبو ، مربای خاص با طعم بهشتی ، صبحانه متفاوت

Sohi Food
Sohi Food
مُرَبایِ لَبومواد لازم:لبو                  ۵۰۰ گرمشکر     ...
مُرَبایِ لَبو

مواد لازم:
لبو                  ۵۰۰ گرم
شکر                ۵۰۰ گرم
وانیل          ۱/۲ قاشق چ
گلاب          ۱/۳ لیوان
آبلیمو            ۱قاشق
آب            به میزان لازم

طرز تهیه:

لبو ها را شسته و کاملا خشک کرده و پوست آنها را گرفته و به شکل دلخواه برش زده ( من در اینجا برش حبه قند برش زدم)  
در قابلمه ای تمیز لبوهای برش داده را به همراه مقداری آب که روی آنها بگیرد ریخته و با حرارت بالا پخته و مرتب کف روی آنها را جدا کرده کا از کدر شدن مربا جلوگیری شود. وفتی آب بخار و لبوها پخته شد حرارت را خاموش کرده و به آن شکر را افزوده و به هم می زنیم که شکر کمی حل شده و آب بیندازد .
سپس نصف لیوان آب اضافه کرده و اجازه می دهیم شکر کاملا حل شود  و وانیل و اگر آبلیمو در دسترس نداشتید نوک قاشق چایخوری  جوهر لیمو  افزوده و وقتی تقریبا غلیظ شد ۱/۳ لیوان گلاب به مربا اضافه می کنیم.
و مرتب با فرچه آغشته به آبلیمو اطراف قابلمه را برس کشیده که از ایجاد کریستال و شکرک جلوگیری شود .
وقتی غلظت مربا اندازه شد حرارت را خاموش و وقتی خنک شد به ظرف های استریل منتقل کرده و در جای خنک نگهداری کرده و برای مصارف خانگی  استفاده کنیم.
نوش جان🌺

نکته:
برای تست غلظت شربت کمی از آنرا در ظرف آب یخ ریخته اگر جمع شد َشربت آماده س.

حتما در مربا از مقدار کمی آبلیمو و یا جوهر لیمو استفاده کرده که مربا شکرک نزند ولی زیادی آن باعث تغییر طعم و ترشی مربا می شود.

______________

https://www.seevid.ir/api/yid/sohifood4924?si=...

همه توضیحات ...