آموزش پخت مربای لبو ، مربای خاص با طعم بهشتی ، صبحانه متفاوت
مُرَبایِ لَبو
مواد لازم:
لبو ۵۰۰ گرم
شکر ۵۰۰ گرم
وانیل ۱/۲ قاشق چ
گلاب ۱/۳ لیوان
آبلیمو ۱قاشق
آب به میزان لازم
طرز تهیه:
لبو ها را شسته و کاملا خشک کرده و پوست آنها را گرفته و به شکل دلخواه برش زده ( من در اینجا برش حبه قند برش زدم)
در قابلمه ای تمیز لبوهای برش داده را به همراه مقداری آب که روی آنها بگیرد ریخته و با حرارت بالا پخته و مرتب کف روی آنها را جدا کرده کا از کدر شدن مربا جلوگیری شود. وفتی آب بخار و لبوها پخته شد حرارت را خاموش کرده و به آن شکر را افزوده و به هم می زنیم که شکر کمی حل شده و آب بیندازد .
سپس نصف لیوان آب اضافه کرده و اجازه می دهیم شکر کاملا حل شود و وانیل و اگر آبلیمو در دسترس نداشتید نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو افزوده و وقتی تقریبا غلیظ شد ۱/۳ لیوان گلاب به مربا اضافه می کنیم.
و مرتب با فرچه آغشته به آبلیمو اطراف قابلمه را برس کشیده که از ایجاد کریستال و شکرک جلوگیری شود .
وقتی غلظت مربا اندازه شد حرارت را خاموش و وقتی خنک شد به ظرف های استریل منتقل کرده و در جای خنک نگهداری کرده و برای مصارف خانگی استفاده کنیم.
نوش جان🌺
نکته:
برای تست غلظت شربت کمی از آنرا در ظرف آب یخ ریخته اگر جمع شد َشربت آماده س.
حتما در مربا از مقدار کمی آبلیمو و یا جوهر لیمو استفاده کرده که مربا شکرک نزند ولی زیادی آن باعث تغییر طعم و ترشی مربا می شود.
______________
https://www.seevid.ir/api/yid/sohifood4924?si=...
مواد لازم:
لبو ۵۰۰ گرم
شکر ۵۰۰ گرم
وانیل ۱/۲ قاشق چ
گلاب ۱/۳ لیوان
آبلیمو ۱قاشق
آب به میزان لازم
طرز تهیه:
لبو ها را شسته و کاملا خشک کرده و پوست آنها را گرفته و به شکل دلخواه برش زده ( من در اینجا برش حبه قند برش زدم)
در قابلمه ای تمیز لبوهای برش داده را به همراه مقداری آب که روی آنها بگیرد ریخته و با حرارت بالا پخته و مرتب کف روی آنها را جدا کرده کا از کدر شدن مربا جلوگیری شود. وفتی آب بخار و لبوها پخته شد حرارت را خاموش کرده و به آن شکر را افزوده و به هم می زنیم که شکر کمی حل شده و آب بیندازد .
سپس نصف لیوان آب اضافه کرده و اجازه می دهیم شکر کاملا حل شود و وانیل و اگر آبلیمو در دسترس نداشتید نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو افزوده و وقتی تقریبا غلیظ شد ۱/۳ لیوان گلاب به مربا اضافه می کنیم.
و مرتب با فرچه آغشته به آبلیمو اطراف قابلمه را برس کشیده که از ایجاد کریستال و شکرک جلوگیری شود .
وقتی غلظت مربا اندازه شد حرارت را خاموش و وقتی خنک شد به ظرف های استریل منتقل کرده و در جای خنک نگهداری کرده و برای مصارف خانگی استفاده کنیم.
نوش جان🌺
نکته:
برای تست غلظت شربت کمی از آنرا در ظرف آب یخ ریخته اگر جمع شد َشربت آماده س.
حتما در مربا از مقدار کمی آبلیمو و یا جوهر لیمو استفاده کرده که مربا شکرک نزند ولی زیادی آن باعث تغییر طعم و ترشی مربا می شود.
______________
https://www.seevid.ir/api/yid/sohifood4924?si=...
همه توضیحات ...