طرز تهیه گوش فیل به همراه نکات | Goosh Fill

8,092 بازدید
بیشتر
شیرینی پزی با الی Baking with Eli
شیرینی پزی با الی Baking with Eli
اینستاگرام من: ...
اینستاگرام من:
https://www.instagram.com/with.eli/?h...
.
ویدیوی شربت بار رو با کلیک کردن روی این لینک میتونین ببینین:
http://bit.ly/sharbatbar
.
👈مواد لازم:
ماست ۱/۲پیمانه (۵۵گرم)
بیکینگ پودر ۱ونیم ق.چ.خ
نشاسته ذرت ۱ ق.غ.خ
شیر ولرم ۱/۴ پیمانه
زرده تخم مرغ ۲عدد
روغن مایع ۱ ق.غ.خ
گلاب ۱ ق.غ.خ
شربت بار ۱ ق.غ.خ
نمک یک پنس
وانیل
آرد ۲ونیم پیمانه (۲۵۰گرم)
.
👈طرزتهیه:
۱-ماست،نشاسته ذرت و وبیکینگ پودر رو با هم ترکیب کنید و برای یک دقیقه بذارین کنار. مخلوط کف میکنه و طبیعیه.
۲-شیر ولرم،زرده ها،گلاب،وانیل،نمک، شربت بار و مخلوط ماست رو با هم هم بزنید تا یکدست شوند.
۳-آرد رو کم کم اضافه کنید تا اینکه خمیر جمع شود و نرم و لطیف باشد و به دست نچسبد.
۴-خمیر را در کیسه یا ظرف دردار، در دمای محیط یا بخچال دو ساعت استراحت دهید.
۵-خمیر رو با وردنه به قطر بین ۳ تا ۵ میلی متر باز کنید و به شکل و سایز مورد علاقه تون با چاقو، پیتزا بر یا قالب برش بزنید.
۶-تکه های برش خورده رو در روغن داغ بیانذازید و مرتب زیر و رو کنید تا پف کند.
۷-بعد از سرخ شدن در شربت باز به دمای محیط رسیده یا ولرم بریزید. بین ۱ تا ۵دقیقه در شربت بماند.
۸-از داخل شربت در بیاورید و اجازه بدین شربت اضافه از سبد رد شود.
.
👈نکات:
*نشاسته ذرت قابل حذف هست. ولی باعث میشود لایه بیرونی گوش فیل ترد تر باشد.
*میزان وانیل بستگی به نوع وانیلی که استفاده میکنید دارد.
*به جای شربت بار از عسل میتوانید استفاده کنید.
*میزان آرد متغیر هست. ممکن هست شما کمتر یا بیشتر احتیاج داشته باشین.
*هنگام وردنه کشی و برش، مطمئن باشید خمیر به سطح کار نچسبیده.
*هر چه قطر خمیر نازک تر، گوش فیل ترد تر میشه.
*اگر پف گوش فیل ها به نظرتون زیاد بود، میزان بیکینگ پودر را ۱/۴ ق.چ.خ کم کنید.
*بعد از اینکه روغن داغ شد حرارت رو کم یا حتی خاموش کنید که داخل گوش فیل ها هم بپزه. خودتون با حرارت بازی کنید تا متعادل شه.
*برای اینکه بافت اصلی گوش فیل مشخص شود، مثل بامیه نیاز داره که چند ساعت از آماده کردنش بگذره.
*قابلمه رو موقع سرخ کردن بیش از حد با خمیر پر نکیند که همزدن خمیر راحت تر باشه.
*من هر گوش فیل رو به ابعاد ۳سانت در ۳سانت برش زدم. حتی کوچکتر هم میشه برش زد.
*روی خمیر هایی که هنوز سرخ نشدن رو بپوشونین که خشک نشن.
*به نظرم هر چی سایز گوش فیل کوچکتر باشه احتمال پف کردنش بیشتره.
.
#گوش_فیل#شربت_بار#زولبیا_بامیه
#گوش_فیل_با_الی#ماه_رمضان_با_الی

همه توضیحات ...