طرز تهیه نان زنجبیلی تبریز،نان سنتی آذربایجان با دقیق ترین رسپی این نون خوشمزه ،در فضای مجازی
آموزش نان زنجبیلی تبریز به سبک بازار ، به همراه نکات و جزئیات
پس در اولین فرصت امتحانش کن و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایت کن🌹
---------------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه نان اهری:
طرز تهیه نان اهری: اصلی ترین رسپی این...
-----------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه بربری سنتی:
طرز تهیه نان بربری سنتی درمنزل، به سب...
--------------------------------------------------------------------- مقدمه-00:00
آماده سازی خمیر-00:59
آماده سازی مغزی-05:04
شکل دادن به خمیر-07:20
آماده سازی رومال-11:40
طرح انداختن روی نان ها-12:40
🍴مواد لازم🍴
مخمر :۶ گرم یا یک قاشق غذاخوری
شکر :۱۲گرم(۶ با مخمر و ۶ گرم داخل خمیر) یا یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ:۳ عدد
روغن مایع:۱۶۰ گرم
ماست:۲۰۰ گرم
وانیل: یک قاشق چایخوری
زنجبیل:۶تا ۱۰ گرم یا یک قاشق غذاخوری
بهبود دهنده:۸ گرم یا یک قاشق غذاخوری
نمک خوراکی:۶ گرم یا یک قاشق مرباخوری
آرد: یککیلو
❌مواد مغزی نون:
آرد سفید:۲۵۰ گرم
زرد چوبه:یک و نیم تا دو قاشق غذاخوری
زنجبیل: یک قاشق غذاخوری
کره:۱۰۰ گرم
شکر : دو قاشق غذاخوری
❌مواد رومال به ازا یک زرده:
زرده یک عدد
وانیل: نوک قاشق
نمک خوراکی: نوک قاشق
شربت بار: یک قاشق چایخوری
زعفران یا رنگ
❌❌ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند❌❌
سعی کردم توضیحات کامل و نکته به نکته توی فیلم براتون گفته باشم بازم اگر سوالی داشتی همینجا کامنت کن شاید سوال شما سوال دوستان هم باشه حتما جواب میدم.🌺
---------------------------------------------------------
دیگر صفحه اجتماعی:
Instagram: eli.dey
---------------------------------------------------------
من رو سابسکرایب کن:
elichef
---------------------------------------------------------
مثل همیشه منو همراهی کن با لایک و کامنت انگیزه و انرژی بهم بده برای آموزش های جدید ، کاربردی و اصل کارگاهی🌺🌺
پس در اولین فرصت امتحانش کن و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایت کن🌹
---------------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه نان اهری:
طرز تهیه نان اهری: اصلی ترین رسپی این...
-----------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه بربری سنتی:
طرز تهیه نان بربری سنتی درمنزل، به سب...
--------------------------------------------------------------------- مقدمه-00:00
آماده سازی خمیر-00:59
آماده سازی مغزی-05:04
شکل دادن به خمیر-07:20
آماده سازی رومال-11:40
طرح انداختن روی نان ها-12:40
🍴مواد لازم🍴
مخمر :۶ گرم یا یک قاشق غذاخوری
شکر :۱۲گرم(۶ با مخمر و ۶ گرم داخل خمیر) یا یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ:۳ عدد
روغن مایع:۱۶۰ گرم
ماست:۲۰۰ گرم
وانیل: یک قاشق چایخوری
زنجبیل:۶تا ۱۰ گرم یا یک قاشق غذاخوری
بهبود دهنده:۸ گرم یا یک قاشق غذاخوری
نمک خوراکی:۶ گرم یا یک قاشق مرباخوری
آرد: یککیلو
❌مواد مغزی نون:
آرد سفید:۲۵۰ گرم
زرد چوبه:یک و نیم تا دو قاشق غذاخوری
زنجبیل: یک قاشق غذاخوری
کره:۱۰۰ گرم
شکر : دو قاشق غذاخوری
❌مواد رومال به ازا یک زرده:
زرده یک عدد
وانیل: نوک قاشق
نمک خوراکی: نوک قاشق
شربت بار: یک قاشق چایخوری
زعفران یا رنگ
❌❌ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند❌❌
سعی کردم توضیحات کامل و نکته به نکته توی فیلم براتون گفته باشم بازم اگر سوالی داشتی همینجا کامنت کن شاید سوال شما سوال دوستان هم باشه حتما جواب میدم.🌺
---------------------------------------------------------
دیگر صفحه اجتماعی:
Instagram: eli.dey
---------------------------------------------------------
من رو سابسکرایب کن:
elichef
---------------------------------------------------------
مثل همیشه منو همراهی کن با لایک و کامنت انگیزه و انرژی بهم بده برای آموزش های جدید ، کاربردی و اصل کارگاهی🌺🌺
همه توضیحات ...