می خواهید رازی که مادربزرگم درباره دستور این نان روستایی خوش بافت به من گفت،بدانید؟

آشپزی با پریسا
آشپزی با پریسا
سلام به کانال من خیییییییلی خوش امدید.کم کم فیلم های کانالم دارن زیاد می شن.خوشحال می شوم کانالم را دنبال و حمایت کنید.با صداقت ...
سلام به کانال من خیییییییلی خوش امدید.کم کم فیلم های کانالم دارن زیاد می شن.خوشحال می شوم کانالم را دنبال و حمایت کنید.با صداقت کامل می گویم ،هیچ وقت خانه من از این نان خالی نمی شه.شماهم درست کنید و لذتش رو ببرید.مواد لازم برای نان روستایی به روش مادربزرگم:
ارد قوی ۵۰۰گرم=۴پیمانه(من ۴۷۰ گرم ارد قوی+۳۰گرم ارد کامل استفاده کردم)
تخم مرغ ۱عدد
نمک ۱قاشق چای خوری
شکر ۵قاشق غذاخوری
روغن یا کره ۵قاشق غذاخوری
اب ۱/۲ پیمانه
ماست ۱/۲پیمانه خمیر مایه فوری ۷گرم
هل یا دارچین در صورت دلخواه
کنجد یا خشخاش یا هر مغز دیگه ای که دوست دارید
در ابتدا ۲قاشق از ارد دستور+۲قاشق شکر و مخمر دستور را با ۲/۳اب دستوررا مخلوط کرده تا خمیر مایه عمل اید.
حال تمام موادخشک را باهم مخلوط کرده ومخمر عمل امده مابقی شکر و روغن و تخم مرغ و ماست را اضافه کرده ومخلوط می کنیم کمی که مخلوط کردیم مابقی اب را اضافه می کنیم.شاید به اب بیشتری نیاز باشد.۱۰تا ۱۵ دقیقه ورز می دهیم.تست پنجره می گیریم اگر اکی نبود۳ دقیقه استراحت می دهیم و دوباره ۵ دقیقه ورز می دهیم.حال گرد یا چانه گرفته در ظرف دربسته تا ۱۵ دقیقه بعددر همان ظرف مدل استرچ فولد انجام می دهیم مانند فیلم.صبر می کنیم تا حجم خمیر نان روستایی دوبرابر شود.پف خمیر نان روستایی را گرفته و با توجه به خواست شما چانه می کنیم.یعنی شما چه سایزی در نظر دارید.نان روستایی بزرگ می خواهید یا کوچک.
مانند فیلم فرم می دهیم و اجازه می دهیم حجم بگیرد.حتما رویش را با نایلون چرب شده می پوشانیم.رویه نان روستایی را زده.من از تخم مرغ کامل+شیر+وانیل+زعفران استفاده کردم. من فرم را کاملا داغ کردم و سینی پختم را هم داخل فرداغ می کنیم.حال در فر۱۸۰ درجه به مدت ۲۰تا ۲۵ دقیقه پخت می دهیم.امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

00:00 موزیک
00:19 مرحله اول:اماده سازی مخمر نان روستایی
00:52مرحله دوم:اماده سازی خمیر نان روستایی و استراحت اول
02:37مرحله سوم:فرم دادن خمیر نان روستایی و استراحت دوم
03:28مرحله چهارم:رویه زدن و پخت نان روستایی

همه توضیحات ...