طرز تهیه نان گرده خوشمزه کرمانشاهی/آموزش آشپزی آسان و حرفه ای غذاهای سنتی و اصیل ایرانی
نان گرده که در کرمانشاه پخت می شود بسیار اصیل و کهن است
این نان را با روغن حیوانی می خورند و بسیار خوشمزه است
از این نوع نان در دیگر جاهای سرزمیمنمان ایران پخت مب شود که با روغن در هم آمیخته شده و به نام چنگمال که با گویشهای مختلف شنیده می شود
این نان را با روغن حیوانی می خورند و بسیار خوشمزه است
از این نوع نان در دیگر جاهای سرزمیمنمان ایران پخت مب شود که با روغن در هم آمیخته شده و به نام چنگمال که با گویشهای مختلف شنیده می شود
همه توضیحات ...