صبح‌های زمستان این مربای پرتقال خیلی میچسبه / طرز تهیه مربای پرتقال خانگی و خوشمزه / آموزش آشپزی

45,895 بازدید
بیشتر
Maman Banoo
Maman Banoo
صبح‌های زمستان این مربای پرتقال خیلی میچسبه / طرز تهیه مربای پرتقال خانگی و خوشمزه / آموزش آشپزی ...
صبح‌های زمستان این مربای پرتقال خیلی میچسبه / طرز تهیه مربای پرتقال خانگی و خوشمزه / آموزش آشپزی
#مربا_پرتقال
#صبحانه
#صبحانه_خوشمزه


سلام دوستان نازنینم ، امیدوارم حالتون خوب باشه .
دوستان توی ویدئو امروز براتون طرز تهیه مربای پرتقال خانگی و خوشمزه رو آموزش دادم ، مربای پرتقال یکی از خوشمزه‌ترین و خوش عطر و طعم‌دارترین مرباهاست که برای صبحانه واقعا میچسبه . تو این ویدئو روش فیله کردن پرتقال رو هم براتون آموزش دادم . امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید .
.
.
.
روش تهیه مربا پرتقال :
‌پرتقال ها را بشویید و با پوست کن پوست لایه نارنجی رنگ را نازک پوست کنید بعد پوست پرتقالها را ریز خرد کنید و بشویید و در قابلمه سه بار هر بار به مدت پنج دقیقه بجوشانید و با آب سرد آب بکشید . سر و ته پرتقال ها را بزنید و پوست سفید روی پرتقال را با چاقو ببرید که گوشت پرتقال دیده شود بعد پره های پرتقال را از لابه لای پرتقال با چاقو جدا کنید که هیچ پوست ولایه ای نداشته باشد باید کامل پرتقال فیله شود بعد پوست پرتقال ، فیله پرتقال ، شکر ، پودر ژلاتین ، نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو ، کمی آبلیمو ترش و پنج لیوان آب به قابلمه اضافه کنید شعله را روشن کنید ، جوش که آمد با شعله کم بگذارید تا مربا جا بیافتد و در قابلمه باید باز باشد . نیم ساعت آخر در قابلمه را بگذارید کمی کج باشد که سر نرود . حدود دوساعت زمان لازم است تا مربای پرتقال آماده شود ،
موقعی که آب مربا کم شد و جوش خیلی ریز میخوره مربا آماده است . خنک که شد در شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید .
نوش جان .
مواد لازم برای مربای پرتقال :
پرتقال یک کیلو و نیم
شکر نیم کیلو
پودر ژلاتین یک قاشق مرباخوری
آب لیمو ترش دو تا سه قاشق غذاخوری

همه توضیحات ...