آموزش شیرینی دانمارکی خونگی | که هم کم شیرینه هم مزه اش مثل قنادی های ایران می مونه

80,444 بازدید
بیشتر
NikooCake
NikooCake
سلام به همگیبارها و بارها ازم خواسته بودید که بهتون شیرینی دانمارکی رو یاد بدم. منم به قولم عمل کردم و امروز این شیرینی خونگ ...
سلام به همگی
بارها و بارها ازم خواسته بودید که بهتون شیرینی دانمارکی رو یاد بدم. منم به قولم عمل کردم و امروز این شیرینی خونگی کم شیرین و خوشمزه رو بهتون آموزش میدم.
مدلی که من بهتون آموزش دادم مدل کم شیرینش هستش، اگر دوست داشتید شیرین تر بشه می تونید شکر داخل خمیر رو تا دوبرابر افزایش بدید.

***مواد لازم آماده سازی خمیر هستش
خمیر مایه فعال ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری (۱۵ گرم)
شکر برای فعال سازی مایه خمیر یک قاشق غذاخوری
شیر ولرم ۲۴۰ میلی لیتر
روغن مایع ۱۰۰ گرم
شکر برای خمیر ۵۰ گرم
(اگر پرشیرین تر میخواین می تونید ۱۰۰ گرم استفاده کنید)
تخم مرغ ۲ عدد
زعفران غلیظ دم کرده یک قاشق مرباخوری
نمک ۱/۸ قاشق مرباخوری
وانیل مایع یک قاشق مرباخوری
آرد سفید ۶۰۰ گرم

این مقدار مواد به شما حدود یک کیلو خمیر میده

***مواد لازم کرم دانمارکی
شکر۵۰ گرم
پودر نشاسته ذرت یا گندم ۲۵ گرم
شیر ۲۴۰ میلی لیتر
وانیل مایع ۱ و ۱/۲ قاشق مرباخوری

***برای رومال کردن شیرینی
زرده تخم مرغ ۲ عدد
زعفران غلیظ دم کرده ۲ قاشق مرباخوری

***برای براق کردن روی شیرینی بعد از پخت
شکر ۱۰۰ گرم
(اگر پرشیرین تر میخواین می تونید ۲۰۰ گرم استفاده کنید)
آب ۲۰۰ گرم

دمای پخت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه

نوش جون همگی
سوالی داشتید برام کامنت بنویسید

———————————————————————————

***Ingredients for the dough:
Active dry yeast 1 and 1/2 tablespoons(15 grams)
Sugar 1 tablespoon (for yeast)
Warm milk 240 ml
Canola oil 100 g
Sugar 50 g
(If you want it sweeter, you can use 100 grams)
2 eggs
Nice brewed saffron 1 teaspoon
Salt 1/8 teaspoon
Vanilla extract 1 teaspoon
All-purpose flour 600 g

This amount of ingredients will give you about 2 pounds (1 kilogram) of dough

***Ingredients for the filling:
Sugar 50 g
Corn or wheat starch 25 g
Milk 240 ml
Vanilla extract 1 and 1/2 teaspoons

***For the egg wash:
2 egg yolks
Nice brewed saffron 2 teaspoons

***For the glaze after baking:
Sugar 100 g
(If you want it sweeter, you can use 200 grams)
Water 200 g

***Bake at:
180°C or 350°F for 20-25 minutes

If you have any questions, write me a comment.
Bon appétit 😋

مقدمه 00:00
توضیحات اولیه 01:24
مواد اولیه 03:05
به عمل آوردن مایه خمیر 06:17
طرز تهیه خمیر اصلی 08:51
طرز تهیه کرم دانمارکی 15:28
باز کردن خمیر و قالب زدن 19:05
پختن شیرینی 27:26
نتیجه نهایی 29:19
شربت دادن شیرینی 29:58
تست شیرینی 31:59
———————————————————————————
‎متشکر میشم اگر من رو جهت ضبط ویدیوهای جدید حمایت کنید
https://www.paypal.me/nikoocake
———————————————————————————
‎برای خرید وسایل پیشنهادی من جهت کیک پزی می تونید به مغازه آنلاین من سر بزنید
https://www.amazon.com/shop/nikoocake
———————————————————————————
‎برای اینکه همیشه از ویدیوهای جدید من خبردار بشید، لطفا منو سابسکرایب کنید
‎‏    / nikoocake
———————————————————————————
‎برای ارتباط با من می تونید به وبسایت من سر بزنید
‎‏http://www.nikoocake.com
———————————————————————————
‎می تونید از طریق ایمیل هم با من در ارتباط باشید
‎‏[email protected]
———————————————————————————
‎من رو‌ می تونید توی صفحه های اجتماعی هم فالو کنید
‎اینستاگرام
‎‏nikoocake
‎فیسبوک
‎‏nikoocake
‎تلگرام
https://t.me/nikoocake
———————————————————————————
‎ممنون از حمایت شما

#شیرینی_دانمارکی #شیرینی_خونگی #دانمارکی

Music by:
www.bensound.com

همه توضیحات ...