آموزش مرنگ برای تزیین

659 بازدید
بیشتر
parisacooks
parisacooks
انواع مرنگ : مرنگ سوئیسی ، مرنگ فرانسوی ، مرنگ ایتالیایی مرنگ در اصل ترکیب سفیده تخم مرغ فرم گرفته همراه با شکر یا پودرق ...
انواع مرنگ : مرنگ سوئیسی ، مرنگ فرانسوی ، مرنگ ایتالیایی

مرنگ در اصل ترکیب سفیده تخم مرغ فرم گرفته همراه با شکر یا پودرقند هست که با غلظت های مختلفی آماده میشه .
مرنگ بیشتر برای تزیین انواع کیک های خامه ای ، دسر ها ، کیک ها ، تارت ها ، کاپ کیک ها و ... استفاده میشه .
تو این ویدیو ساده ترین و بهترین بافت مرنگ رو بهتون آموزش میدم. خیلی راحت آماده میشه . اگر تمام نکات رو رعایت کنید مرنگ بافتش رو حفظ میکنه و شل نمیشه .

برای جلوگیری از ترک خوردن مرنگ به دمای فر توجه کنید و مرنگ ها رو با کمترین حرارت ممکن خشک کنید .

مواد اولیه :
سفیده تخم مرغ = شکر = پودر قند

00:00 - انواع مرنگ
01:29 - مواد لاز مرنگ تزیینی
02:35 - روش تهیه مرنگ تزیینی
08:19 - رنگ کردن مرنگ
12:25 - ماسوره زدن مرنگ
15:53 - مرنگ ایستاده روی کیک خامه ای
18:15 - خشک کردن مرنگ تزیینی

همه توضیحات ...