کاش این سخنان شوپنهاور رو زودتر شنیده بودم و هرروز توی زندگیم ازشون استفاده میکردم ...

SokhanBozorgan
SokhanBozorgan
ما در سخن بزرگان گلچینی از زیباترین و شنیدنی ترین سخنان بزرگان را برای شما جمع آوری و به تصویر میکشیماگر این محتوا براتون جذ ...
ما در سخن بزرگان گلچینی از زیباترین و شنیدنی ترین سخنان بزرگان را برای شما جمع آوری و به تصویر میکشیم
اگر این محتوا براتون جذاب بود ، لطف کنید و با عضویت در کانال و لایک کردن کارها ما رو در این مسیر حمایت کنید
همچنین نظراتتون رو هم برای ما بنویسید
سخن بزرگان
#انگیزشی
#سخن_بزرگان
#نقل_قول
#درس_زندگی

«آرتور شوپنهاور»Arthur Schopenhauer فیلسوف و نویسنده‌ی آلمانی در 22 فوریه سال 1788 در لهستان امروزی متولد شد. او کودکی‌اش را در شرایط نامساعد گذراند و در نوجوانی‌اش پدرش خودکشی کرد. او مدتی را با مادرش زندگی کرد و با ازدواج مجدد او مخالف بود. مادرش علاقه‌ی چندانی به او نداشته و یک‌بار او را از پله‌ها به پایین پرتاب کرده است. این رفتارها و خلأ رفتارهای محبت‌آمیز مادر تأثیر به‌سزایی در شکل‌گیری نگاه «آرتور شوپنهاور» نسبت به زنان داشت.
«آرتور شوپنهاور» در جوانی تحصیلاتش را دنبال کرد و تحصیل در رشته‌های مربوط به طب و پزشکی را آغاز کرد. او به علوم طبیعی و فلسفه هم علاقه داشت و در سال 1813 با ارائه رساله‌ی دکترایش درزمینه‌ی علم فلسفه فارغ‌التحصیل شد. او در این سال‌ها کتاب «جهان همچون اراده و تصور» را منتشر کرد که مهم‌ترین اثر این نویسنده است. این اثر سال 1844 تجدید چاپ شد و نکات جدیدی به آن اضافه شد. این اثر به فارسی هم ترجمه شده و «نشر مرکز» آن را منتشر کرده است. «جهان همچون اراده و تصور» ایده‌ی بنیادین نظام فکری شوپنهاور را پوشش می‌دهد و در چند بخش تدوین شده است. این اثر شامل نقدی کامل بر فلسفه‌ی کانتی هم هست.
«آرتور شوپنهاور» سراسر زندگی‌اش را در تنهایی گذراند و ازدواج نکرد

کتاب «در باب حکمت زندگی» اثر این فیلسوف مشهور قرن نوزدهم اروپا را «نشر نیلوفر» با ترجمه‌ی «محمد مبشری» راهی بازار کرده است.
«آرتور شوپنهاور» در این اثر بعضی از سخنان ادیبان و بزرگان دنیا ازجمله «هومر»، «ارسطو»، «گوته» و «سعدی» را در کنار سخنان و تفکرات بدیعش آورده است
کتاب «هنر همیشه بر حق بودن» اثر دیگری از این نویسنده‌ است که 38 راهکار متفاوت برای برتری یافتن در بحث و مجادله را بیان می‌کند.

از مهم‌ترین آثار شوپنهاور می‌توان به ریشه‌ی چهارگان اصل دلیل کافی (۱۸۱۳)، جهان همچون اراده و تصور (۱۸۱۹)، دو مسئله‌ی بنیادین اخلاق (۱۸۴۱)، هنر همیشه بر حق بودن (۱۸۳۱)، هنر پیر شدن (۱۸۵۰)، هنر خودشناسی (۱۸۵۰)، ترس‌ها و مزخرفات ذهنی (۱۸۵۱)، درباره‌ی زنان خرد برای مردان (۱۸۵۱)، هنر حفظ آبرو (۱۹۹۸)، جهان و تاملات فیلسوف (۱۹۷۶)، در باب حکمت زندگی (۱۸۵۱) اشاره کرد.
شوپنهاور در ۲۱ سپتامبر ۱۸۶۰ در ۷۲ سالگی و در حالی‌که به خوردن صبحانه مشغول بود و سالم به نظر می‌رسید، درگذشت.

همه توضیحات ...