شربت بار (مناسب برای زولبیا،بامیه،گوشفیل و انواع کیک و دسر) Syrup

12,667 بازدید
بیشتر
شیرینی پزی با الی Baking with Eli
شیرینی پزی با الی Baking with Eli
موادلازم:شکر۲پیمانهآب ۱پیمانهآب لیمو ۱ق غ خزعفران دم کرده غلیظ ۱ ق چ خگلاب (حداکثر) یک دوم پیمانهگلوکز ۱ ...
موادلازم:
شکر۲پیمانه
آب ۱پیمانه
آب لیمو ۱ق غ خ
زعفران دم کرده غلیظ ۱ ق چ خ
گلاب (حداکثر) یک دوم پیمانه
گلوکز ۱ق غ خ
.
👈🏻طرزتهیه:
۱-شکر و آب رو رو حرارت متوسط تو به قابلمه بریزین و یه هم کوچک بزنین و صبرکنین تا شکر حل شه و آب جوش بیاد.
۲-نصف میزان آب لیمو ترش تازه، زعفران، گلاب و گلوکز رو اضافه کنید. دیگه از این قسمت به بعد هم نزنید.حرارت رو بیارین پایین.
۳-هر چند دقیقه یک بار با یه قلمو ازباقیمانده آب لیمو به دیواره های قابلمه بکشین تا شکرک نزنه.
۴-اجازه بدین شربت قوام بیاد تا غلظت عسل مانند بگیره. برای تست کردن، یه کم از شربت رو تو یه کاسه کوچک یا نلبکی بریزین، یکی دو دقیقه بذارین تو یخچال یا فریزر. اگه چسبندگی و غلظت مورد نظر رو گرفت دیگه زیر قابلمه رو خاموش کنین. وگرنه به پخت ادامه بدین.
۵-اجازه بدین شربت تو قابلمه سرد شه، بعد بریزین تو ظرف و درش رو بذارین و نگهداری کنین.
.
👈🏻نکات:
*این دستور رو میتونین دوبرابر یا چندبرابر کنین، ولی مدت زمان قوام اومدن طولانی تر میشه.
*برای من حدود بیست دقیقه زمان میبره تا قوام بگیره. ولی برای شما ممکنه زمان فرق کنه.
*حتما از قاشق چوبی استفاده کنین.
*بهتره از قابلمه استیل استفاده کنین.
*به جای آب لیمو از یک هشتم ق چ خ جوهر لیمو استفاده کنین.
*اگه آب لیمو تموم شد با آب‌ سرد دیواره ها رو قلمو بکشین.
*اگه شربت رو بیش از حد قوام بدین شکرک میزنه.اگه کمتر قوام داده بشه بهتر از اینه که زیادی قوام بدین.
*اگه قلمو نداشتین از یه دستمال کاغذی ضحیم خیس هم میتونین استفاده کنین.
*گلوکز رو ترجیحا حذف نکنین.
*زعفران رو میتونین کلا حذف کنین.
*از هل ویا چوب دارچین هم برای طعم دهی میتونین استفاده کنین.
*گلاب رو با شربت های دیگه هم میتونین جاگزین کنین. میتونین میزان گلاب رو کم بریزین.
*حرارت در حال قوام اومدن باید ملایم باشه.
*برای اینکه کپک نزنه یکی دو تا حلقه نازک لیموترش تو ظرف شربت بذارین.
*اگه خواستین شربت رو بعد از سرد شدن گرم کنین، تو قابلمه رو رو حرارت ملایم بذارین. ولی جوش نزنه. اگه احتیاط کنین از مایکروویو هم میتونین استفاده کنین.

همه توضیحات ...