آموزش دم کردن برنج رستورانی (کته) و تمام فوت کوزه گریش به صورت حرفه ای| how to make rice|

شف مصطفی عبدالهی chef mostafa abdollahi
شف مصطفی عبدالهی chef mostafa abdollahi
آموزش صفر تا صد  اسرار (تکنیک های) برنج رستورانی: قانون خیساندن برنج ایرانی: هر چه برنج کهنه تر بشه نیاز به خیس ...
آموزش صفر تا صد  اسرار (تکنیک های) برنج رستورانی:

قانون خیساندن برنج ایرانی:
هر چه برنج کهنه تر بشه نیاز به خیساندن بیشتری دارد.
*درصورتی که با برنجی روبرو شدید که چند نوع برنج جورباجور قاطی داره نگذارید تا کاملا برنج نرم نرم بشه بعد شوک بدید و آبکش کنید.

*نگرفتن کف روی برنج باعث کدر شدن محصول نهاییتون میشه و بعضا باعث ایجاد بوی زحم کمی در برنج میشه.(پس کف روی برنج رو حتما بگیرید.)
یکی از علل گرفتن کف برنج، اینه که موقع آبکش کردن برنج، برنج شفته و لزج بشه.

*افزودن شکر به برنج باعث میشه تا طعم واقعی برنج آزاد بشه به ازای هر پیمانه برنج 1 حبه قند کافیه.

*آخرای پخت برنج ایرانی(یک دقیقه آخر) زیر شعله رو کم کنید در حدی که ریز غل بزنه ( نه اینکه از غل زدن بیوفتد) تا بتوانید به موقع برنج را آبکش کنید و  زمان اصلی آبکش کردن برنج از دستتان در نرود.

*شوک وارد کردن به برنج باعث میشه 1/تا پخت برنج متوقف بشه (شفته و لزج نشه) 2/برنج قد بکشه.
نوش جان🍽🌹👑🙌😋

#کته_مجلسی
خب امروز میخوام ترفندهای درست کردن  برنج مجلسی رو براتون بگم.
اول :
اینکه برنجتون رو از سه چهار ساعت قبل یا اگه حوصله دارید از شب قبل خیس بدید تو آب نمک تا سبک بشه
دوم :
اینکه وقتی آب برنج جوش اومد و برنج رو ریختید داخلش به اندازه دوتا ق غ آب لیمو بریزید تا رنگ برنجتون سفید بشه.

آموزش کباب کوبیده رستورانی و پرطرفدار👌
آموزش کباب کوبیده رستورانی خوشمزه با ...
آموزش شاه خورشت ها قیمه نثار قزوینی به صورت حرفه ای پیشنهاد میکنم حتما ببینید👇
قیمه نثار بهترین و کاملترین آموزش قیم...
آموزش جوجه کباب با استخوان رستورانی اصل👌👇
آموزش جوجه کباب با استخوان رستورانی ب...
پر تکنیک ترین و اصولی ترین آموزش پیتزای رستورانی👌👇
طرز تهیه خمیر پیتزا جادویی و خوشمزه ب...
آموزش سس خردل پر کاربردترین سس در آشپزی این آموزش رو بهتون توصیه میکنم حتما ببینید واقعا عالیه فقط کافیه ببینید تا به حرفم پی ببرید👌👌👇👇👇
طرز تهیه سس خردل رستورانی بهترین سس ب...
آموزش پوره سیب زمینی رستورانی
آموزش پوره سیب زمینی رستورانی به همرا...
آموزش ماهی کباب مریوانی(کردی)
بهترین روش کباب کردن ماهی👌
طرز تهیه ماهی کباب مریوان با ذغال|بهت...
آموزش اصولی بی استخوان کردن ماهی🐟👩‍🍳👨‍🍳👌👇
آموزش پاک کردن و فیله کردن و بی استخو...
هر آنچه باید درباره زعفران بدانید.
همه چیز درباره زعفران کاملترین و بهتر...

🔔نکاتی که در کامنت ها پین کردم رو مطالعه بفرمایید و برای اینکه متوجه بشم مطالعه کردید کامنت رو لایک بفرمائید. 🔔👨‍🍳👩‍🍳
هر روز یه آموزش آپلود میکنم زنگوله رو فعال کنید و کانال رو سابسکرایب کنید تا از آموزش های بعدی بهره مند بشید. 👑👌🔔❤👨‍🍳👩‍🍳🍔

#آشپزی #آشپزی_ایرانی #برنج #برنج_ایرانی #کته #برنج_هاشمی
#هنرجو #سرآشپز #کته_قالبی

اگه دنبال آموزش کباب ها و غذاهای ایرانی و ملل هستید کانالم رو سابسکرایب کنید تا از بقیه آموزش ها بهره مند بشید. 😍❤❤❤

#rice #food #آموزش #آشپزی #آشپزی_ایرانی #آشپزی #برنج_ایرانی #آموزشآشپزی #برنج_هاشمی #برنج_شمال #غذا #راحت #تازه #کاربردی
#کباب #غذاهای_خوشمزه #غذاهای_سنتی #غذاهای_ملل
#کباب_کوبیده #بلاگری
#ناهار #شام

همه توضیحات ...