لیموناد حرفه ای ٫ شربت آبلیمو رو فراموش کنید!!!!
760 بار بازدید -
2 سال پیش
-
اول اینکه مرسی که ویدیو
اول اینکه مرسی که ویدیو ما یعنی صبا ٫ جنید رو تماشا میکنید😍
🌸مواد لازم:
لیمو ترش ۳ عدد
شکر ۴ ق.غ
آب ۷۰۰ م.ل
ابتدا پوست لیموهارو رنده میکنیم تا جایی که به سفیدی برسه.
بعد شکر رو بهش اضافه میکنیم و با قاشق فشورده میکنیم که شکر پودر بشه و با پوست لیمو ادغام بشه و به خورد هم برن.
بهتره که یک روز بزاریم بمونه تا هم تلخیش گرفته بشه و هم رنگش شفاف بشه، ولی اگه زمان نداشتین همون موقع میتونید ادامه کار رو انجام بدین.
بعد از یک روز آب لیموهارو میگیریم و به پوست لیمو و شکر اضافه میکنیم.
برای این میزان لیمو ۷۰۰ میلی لیتر آب کافیه بهش اضافه و مخلوط میکنیم.
از صافی رد میکنیم و داخل پارچ سرومون میریزیم.
حتماااا نظر خودتونو راجع به همین ویدیو و اینکه واسه ویدیوهای بعدی چه پیشنهادی دارید برامون بنویسید😀
حتما اینستاگرام مارو فالو کنید عزیزان دللللل ❤️
📲 www.instagram.com/sj_food_sj
🌸مواد لازم:
لیمو ترش ۳ عدد
شکر ۴ ق.غ
آب ۷۰۰ م.ل
ابتدا پوست لیموهارو رنده میکنیم تا جایی که به سفیدی برسه.
بعد شکر رو بهش اضافه میکنیم و با قاشق فشورده میکنیم که شکر پودر بشه و با پوست لیمو ادغام بشه و به خورد هم برن.
بهتره که یک روز بزاریم بمونه تا هم تلخیش گرفته بشه و هم رنگش شفاف بشه، ولی اگه زمان نداشتین همون موقع میتونید ادامه کار رو انجام بدین.
بعد از یک روز آب لیموهارو میگیریم و به پوست لیمو و شکر اضافه میکنیم.
برای این میزان لیمو ۷۰۰ میلی لیتر آب کافیه بهش اضافه و مخلوط میکنیم.
از صافی رد میکنیم و داخل پارچ سرومون میریزیم.
حتماااا نظر خودتونو راجع به همین ویدیو و اینکه واسه ویدیوهای بعدی چه پیشنهادی دارید برامون بنویسید😀
حتما اینستاگرام مارو فالو کنید عزیزان دللللل ❤️
📲 www.instagram.com/sj_food_sj
2 سال پیش
در تاریخ 1401/04/12 منتشر شده
است.
760
بـار بازدید شده