آموزش دونات بازاری/رازهای یک دونات پوک و پف دار/آشپزی ساده

آشپزخانه کیمیا
آشپزخانه کیمیا
سلام به خوشمزه پزای کانالبه آشپزخانه کیمیا خیلی خوش اومدینمیدونستید که در آمریکا مردم خییلی به دونات علاقه دارند ...
سلام به خوشمزه پزای کانال
به آشپزخانه کیمیا خیلی خوش اومدین


میدونستید که در آمریکا مردم خییلی به دونات علاقه دارند و سالانه پول زیادی برای این دونات خوشمزه میدهند!!

امروز میخوام ترفندهای یک دونات پوک و عالی رو بگم بهت
چون میدونم که بافت دونات برات مهمه! این شیرینی از پرطرفدارترین شیرینی هاست ، پس با این رسپی به یک نتیجه ی عالی میرسی


بریم که بایک آشپزی ساده یک دونات بازاری تهیه کنیم

موادلازم

آرد سفید              ۴۵۰ تا ۵۰۰ گرم
نمک                         ۱پنس
تخم مرغ                          ۲عدد
وانیل                         ۱پنس
شکر                ۴۰ تا ۵۰ گرم
کره نرم                      ۶۰ گرم
خمیرمایه فوری    ۱قاشق غذاخوری
آب ولرم                 ۱/۴ پیمانه
شیر ولرم                ۳/۴پیمانه


برای تهیه خمیرمایه:
ابتدا آب ولرم و ۱قاشق مرباخوری شکر را به همراه خمیرمایه درون ظرف بریزید و درب آن را ببندید تا بعمل آید

تهیه خمیر:
تخم مرغها بهمراهدشکر و وانیل و هم بزنید تا باز شود بعد شیر ولرم و نمک و کره را افزوده و هم بزنید تا کانلا مخلوط شود سپس خمیرمایه بعمل آمده را اضافه و هم بزنید. سپس آرام آرام آرد را اضافه کنید تا خمیر چسبنده ای داشته باشید. سپس با دست انقدر ورز دهید تا خمیر جمع شود.
آرد را یکدفعه اضافه نکنید ممکن است خمیر شما خشک شود
اگر خمیر خیلی چسبنده بود کمی آرد بزنید .

نکات مهم✅

برای بعمل آمدن خمیر مایه حتما حتما از آبی استفاده کنید که داغ نباشه  درحدی که دست شما بسوزد ولی دقت کنید که سرد هم نباشه. آب فقط باید از داغی افتاده باشد وگرنه خمیرمایه خوب عمل نمیاید.
ترجیحا لیوان خمیرمایه را درجای گرم قراردهید تا به عمل آمدنش کمک کند

از خمیرمایه ای که تاریخ انقضایش گذشته استفاده نکنید

آرد را کم کم اضافه کنید و خمیر باید کمی چسبنده باشد. اگر زیاد به دست شما میچسبید کمی دست خودرا درآرد بزنید و به ماساژ ادامه دهید

ضربه زدن در بعمل آمدن خمیر دونات خیلی کمک میکند

روغن باید کآملا داغ باشد و بعد دونات را بیاندازید داخل روغن

حرارت باید متوسط باشد

المكونات اللازمة لسوق الكعك

450 إلى 500 جرام من الدقيق الأبيض أو دقيق الكيك
2 بيض
40 إلى 50 جرام من السكر
الفانيليا 1 بنس
ملح 1 بنس
3/4 كوب حليب فاتر
1/4 كوب ماء فاتر
خميرة فورية 1 ملعقة كبيرة

أولاً ، أضيفي الماء الفاتر ، وهو ليس شديد السخونة ولا شديدة البرودة ، إلى الكوب مع ملعقة صغيرة من السكر ومعجون ناي ، حركي غطاء الوعاء وأغلقه لمدة 10 دقائق في مكان دافئ نسبيًا.
يخفق البيض مع القليل من السكر ، ثم يضاف الفانيليا والملح والزبدة والحليب الفاتر ويخفق. ثم تتشكل الخميرة ثم تضاف الدقيق ببطء وتعجن حتى تحصل على عجينة لزجة نسبيًا ، لا تضف المزيد من الدقيق ، اعجن تمامًا حتى تصبح العجينة خفيفة وتفتح بسكين كما في الفيديو.
استرح لمدة ساعتين تقريبًا في مكان دافئ نسبيًا حتى ينتفخ جيدًا.
ثم تناول 80 جرامًا من الليمون الحامض على شكل دونات واتركه يرتاح لمدة 15 دقيقة تقريبًا ويقلى في الكثير من الزيت الساخن.
#آشپزی_ساده
#آموزش_دونات_بازاری
#دونات


یک خواهش❤
اگر آموزش رو دوست داشتید لطفا سابسکرایب و لایک و کامنت رو از این کانال دریغ نکنید. هر لایک شما باعث بهتر دیدن شدن ویدیو ها برای دیگران میشود.



اگر دنبال یک شیرینی راااحت و سریع هستی حتما این ویدیو رو ببین👇
آموزش نان شامی نرم و خوشمزه! /آشپزی س...


برای دیدن ویدیوهای دیگر روی این لینک کلیک کن

@ashpazi_kimiya

همه توضیحات ...