کروسان شکلاتی دوبل

Konditor Alireza karami آموزش شیرینی پزی
Konditor Alireza karami آموزش شیرینی پزی
کروسان شکلاتی دوبلیک کروسان خاص و خوشمزه هست که هر فرانسوی هر روز نخوره سر کار نمیره😍😂 دستور رو برای شما نازنین نان قرار م ...
کروسان شکلاتی دوبل
یک کروسان خاص و خوشمزه هست که هر فرانسوی هر روز نخوره سر کار نمیره😍😂 دستور رو برای شما نازنین نان قرار میدم امیدوارم که درست کنید و مفید باشه برای شما عزیزان پیروز باشیدو به هم عشق هدیه بدید.
France- Paris 🇫🇷🇫🇷🇫🇷
مداد لازم:
مخمر فوری تازه ۱۰ گرم
آرد ۲۵۰گرم
شکر ۳۵گرم
کره ۵۵گرم
آب ولرم ۱۵۰ میلی لیتر
تخم مرغ ۲ عدد
نمک نصف قاشق چایخوری
مواد کره داخل خمیر :
کره ۳۰۰
آرد ۱۵۰گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد برای رومال کردن
طرز تهیه:
۱-مایه را در کمی آب ولرم حل کنید و کنار بزاریدتاعمل بیاد
۲-آرد شکر و کره و نمک و تخم‌ مرغ رو داخل میکسر ریخته هم بزنید بعد مخمر رو اضافه کنید همه مواد رو بزنید تا خمیر یک دست بشه و روش رو پوشانده بزارید استراحت کند.
۳- برای کره بینش خمیر ۳۰۰ گرم کره را با ۱۵۰ گرم آرد را ‌ورز بدید تا کاملا مخلوط بشه بعد به صورت مستطیل تخت در آورده بعد داخل یخچال به مدت ۲ ساعت قرار دهید تا کاملا سرد شود .
۴- خمیر رو پهن کرده کره رو وسط قرار داده بعد پهن کنید (مراحل پهن کردن رو همه عزیزان اطلاع دارند )بعد به برش های مستطیل کوچک در آورده(مانند شکل) شکلات رو بینش قرار داده رول ‌کنید. دوباره ۳۰ دقیقه استراحت بدید.
۵-شیرینی ها رو با زرده رومال کرده بعد فر از قبل گرم شده دمای ۱۸۰سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. نوش جان 😊😋😎😃🤣😄😍😘😙😗🍊🍉🥞🍫🍰🎂🍸🍺☕🍵🍭🍬🍮🍩🍩
با فالوو کردن و کامنت های پر مهر و محبتتون این پیج رو حمایت کنید .
هر یکشنبه ها معرفی صفحه های کاری شما عزیزان بصورت کاملا رایگان انجام میشود در صورت تمایل شما عزیزان به دایرکت پیام ارسال کنید .
منتظر حضور سبزتان در این امر خیر هستیم🌱🌱🌱

همه توضیحات ...