مقایسه انواع پنیر از نظر تاثیر بر سلامتی - بازیرنویس فارسی
دکتر حمید سجاد هستم توی این ویدئو می خوام در باره خواص انواع پنیر صحبت کنم اگه علاقه مند هستین ادامه ویدئو رو ببینید.خوردن پنیر میتونه بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشه . ولی برخی از پنیرها سرشار از سدیم و مواد نگهدارنده هستند ضمن این که مواد مغذی مفید بسیار کمی مثل پروتئین دارن.
اولین پنیری که می خوام صحبت کنم پنیر موزارلا بدون چربیه: این پنیر دارای چربی اشباع و سدیم کمتری در مقایسه با انواع دیگر پنیرها است مورد بعدی پنیر فتاست: این پنیر به طور سنتی از شیر بز یا گوسفند تهیه میشه و برای افرادی که به لاکتوز حساسیت دارند، مناسبه
علاوه بر این، فتا سرشار از فسفر معدنی برای استخوانها و دندانها است.مورد بعدی پنیر خامهای کمچربه: اگرچه به اندازه برخی پنیرهای دیگر دارای کلسیم نیست، اما منبع عالی پروتئینه و میتونه برای گیاهخوارانی که از منابع دیگر مانند گوشت، پروتئین دریافت نمیکنند مفید باشه.مورد بعدی پنیر بز: یک پنیر نرم با طعم ملایم و خنثی است. شیر بز, لاکتوز کمتری نسبت به شیر گاو دارد، بنابراین بهتر است افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز اون رو مصرف کنند.پنیر ریکوتا: در وعده صبحانه , گوجهفرنگی و نان تست با پنیر ریکوتا رو امتحان کنید
پنیر ریکوتا از پروتئین آب پنیر تهیه میشه و حاوی اسیدهای آمینه است که برای سلامت و رشد ماهیچهها مفید است.
مورد بعدی پنیر سوئیسی: در مقایسه با پنیرهای دیگه، دارای سدیم کمتری بوده و برای افراد مبتلا به فشار خون بالا یا در معرض خطر بیماریهای قلبی که مراقب مصرف سدیم هستند، مناسب به نظر میرسه.پنیر چدار: یک نوع پنیر پیره و برای افرادی که به لاکتوز حساس هستند، مفیده چون هرچه سن پنیر بیشتر بشه، لاکتوز باقیمانده آن بیشتر تجزیه میشه. بعلاوه، چدار سرشار از کلسیم است و یک وعده آن حدود ۱۵ درصد از نیاز روزانه شما به این ماده معدنی را تامین میکند.
پنیر گودا: این پنیر معمولاً از شیر غیر پاستوریزه تهیه میشه ، به این معنی که سرشار از پروبیوتیکه. پروبیوتیکها نوعی باکتری خوب هستند که میتومم با ایجاد تعادل بین باکتریهای خوب و بد در روده، سلامت دستگاه گوارش رو تضمین کنند.
اگه تا حالا عضو کانال منو نبودین همین الان عضو شین و دکمه سابسکرایب رو کلیک کنین تا در جریان بروز ترین و معتبر ترین مطلب سلامت قرار بگیرین. لایک و کامنت هم فراموش نشه. اگه هر سوال پزشکی دارین خوشحال میشم در قسمت کامنت جوابتونو بدم.
اولین پنیری که می خوام صحبت کنم پنیر موزارلا بدون چربیه: این پنیر دارای چربی اشباع و سدیم کمتری در مقایسه با انواع دیگر پنیرها است مورد بعدی پنیر فتاست: این پنیر به طور سنتی از شیر بز یا گوسفند تهیه میشه و برای افرادی که به لاکتوز حساسیت دارند، مناسبه
علاوه بر این، فتا سرشار از فسفر معدنی برای استخوانها و دندانها است.مورد بعدی پنیر خامهای کمچربه: اگرچه به اندازه برخی پنیرهای دیگر دارای کلسیم نیست، اما منبع عالی پروتئینه و میتونه برای گیاهخوارانی که از منابع دیگر مانند گوشت، پروتئین دریافت نمیکنند مفید باشه.مورد بعدی پنیر بز: یک پنیر نرم با طعم ملایم و خنثی است. شیر بز, لاکتوز کمتری نسبت به شیر گاو دارد، بنابراین بهتر است افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز اون رو مصرف کنند.پنیر ریکوتا: در وعده صبحانه , گوجهفرنگی و نان تست با پنیر ریکوتا رو امتحان کنید
پنیر ریکوتا از پروتئین آب پنیر تهیه میشه و حاوی اسیدهای آمینه است که برای سلامت و رشد ماهیچهها مفید است.
مورد بعدی پنیر سوئیسی: در مقایسه با پنیرهای دیگه، دارای سدیم کمتری بوده و برای افراد مبتلا به فشار خون بالا یا در معرض خطر بیماریهای قلبی که مراقب مصرف سدیم هستند، مناسب به نظر میرسه.پنیر چدار: یک نوع پنیر پیره و برای افرادی که به لاکتوز حساس هستند، مفیده چون هرچه سن پنیر بیشتر بشه، لاکتوز باقیمانده آن بیشتر تجزیه میشه. بعلاوه، چدار سرشار از کلسیم است و یک وعده آن حدود ۱۵ درصد از نیاز روزانه شما به این ماده معدنی را تامین میکند.
پنیر گودا: این پنیر معمولاً از شیر غیر پاستوریزه تهیه میشه ، به این معنی که سرشار از پروبیوتیکه. پروبیوتیکها نوعی باکتری خوب هستند که میتومم با ایجاد تعادل بین باکتریهای خوب و بد در روده، سلامت دستگاه گوارش رو تضمین کنند.
اگه تا حالا عضو کانال منو نبودین همین الان عضو شین و دکمه سابسکرایب رو کلیک کنین تا در جریان بروز ترین و معتبر ترین مطلب سلامت قرار بگیرین. لایک و کامنت هم فراموش نشه. اگه هر سوال پزشکی دارین خوشحال میشم در قسمت کامنت جوابتونو بدم.
همه توضیحات ...