How To Make Quince Jam - آموزش درست کردن مربای به

Aria Mehr
Aria Mehr
در این ویدئو به شما آموزش درست کردن یکی از محبوب ترین مرباهای ایرانی به نام مربای بـــه رو میدم . لازمه بهتون بگم که اگر میخواهی ...
در این ویدئو به شما آموزش درست کردن یکی از محبوب ترین مرباهای ایرانی به نام مربای بـــه رو میدم . لازمه بهتون بگم که اگر میخواهین رنگ مرباتون همینطور قرمز پر رنگ بشه ٬ به ها رو پس از خرد کرد با مقدار کمی آب در کف ظرف و با سر بسته به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار بدین و بعد شروع به پخت مربا کنین . این کار باعث میشه رنگ مرباتون قرمز خوشرنگ بشه. در زیر انواع مرباهای دیگه رو هم لینکش رو براتون میذارم :

مربای آلبالو:
How To Make Sour Cherry Jam - آموزش د...

مربای تمشک :
How To MakBlackberry Jame - آموزش درس...

مربای توت فرنگی :
How To Make Strawberry Jam - آموزش در...

پای مربایی:
How To Make Jam Tarts - آموزش درست کر...

استریل کردن شیشه مربا:
How to Sterilize Jars for Canning Jam...

شربت توت فرنگی :
How To Make Strawberry Syrup - آموزش ...

شربت سکنجبین:
How To Make Sekanjebin Syrup - آموزش ...

همه توضیحات ...